Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak rozvíjet svou emoční inteligenci

5. 07. 2008 | Knižní tipy
Autor: Anja von Kanitz
Nakladatelství: Grada Publishing
Počet stran: 112
Vydání: 12. 6. 2008
Formát: 17 x 24 cm
Vazba: lepená
Cena: 159 Kč

Co je emoční inteligence a proč je důležitá? Jak emoční inteligence ovlivňuje pracovní úspěch? Jak rozvíjet svou emoční inteligenci? Jak poznat a ovlivňovat své emoce a emoce jiných lidí?

Praktická a čtivá příručka plná příkladů a tipů vám odpoví na tyto a další otázky týkající se významné složky vaší osobnosti - emoční inteligence - tedy schopnosti zacházet se svými emocemi a emocemi druhých, chápat je a ovlivňovat. Dozvíte se také, jak emoce ovlivňují váš proces myšlení, vaše rozhodování a jak trénovat své emoční kompetence pro větší úspěch v práci.


Jak rozvíjet svou emoční inteligenciZ obsahu knihy Jak rozvíjet svou emoční inteligenci:

Emoce jako orientační pomoc; Emoce jako evoluční výhoda; Tělesné pochody a emoce; Ovládání vlastních pocitů; Vliv výchovy a kultury; Stavební kameny emoční inteligence; Základní charakteristika emoční inteligence; Lze emoční inteligenci měřit?;  Působení pocitů na myšlenkové pochody a rozhodování;  (Další) rozvoj emočních kompetencí; Test: Emoční inteligence; Zpráva o stavu těla; Analýza pocitů jako impulz k jednání; Řízení zlosti a vzteku; Zacházení se strachem; Špatná nálada?; Vyjádřeno slovy; Trénujte pozitivní pocity; Sdělování/sdílení pocitů; Pocity druhých …….


O autorovi knihy Jak rozvíjet svou emoční inteligenci:
Anja von Kanitz
Samostatná trenérka, poradkyně a kouč specializující se na rétoriku, komunikaci a moderaci, mimo jiné pro německou školicí a vzdělávací společnost Haufe Akademie. Přednáší na univerzitě v Marburgu a má dlouholetou praxi v personálním rozvoji firem, institucí a orgánů státní správy.


Knihu Jak rozvíjet svou emoční inteligenci si můžete zakoupit  v nakladatelství GRADA.



ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ráda si přečtu knihu o zvládání emocí. Zatím mám zkušenost, že v zaměstnání i doma platí hlavně jedno - ovládat se, ovládat se a zase se ovládat.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles