Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se k penězům chovají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

6. 01. 2017 | Horoskopy
Blíženci jsou největší šetřílci, býci rádi investují a berani jsou nejopatrnější. A jak přistupuje k penězům vaše znamení?

Taje a specifika každého znamení zvěrokruhu neobsahují jen informace o našich vlastnostech či milostných vztazích, ale také o tom, jak to máme s penězi. Jsou to jen obecné tendence, nebo se tomu dá věřit? Zde jsou fakta a tedy i důkazy o tom, jak to jednotlivá znamení s penězi mají.

Hodně blízký vztah k penězům a ke všemu, co se jich týká, mají býci. Jsou spolehliví a konzervativní, ale i přesto rádi objevují nové technologie. Oproti jiným znamením nejvíce využívají například Smartbanking. Lidé narození na konci dubna a v květnu, tedy ve znamení býka, mají velmi zdravý vztah k penězům – znají jejich hodnotu a umí s nimi zacházet. Nejčastěji se pouští do investic, ale zbytečně neriskují. Například jsou nejvíce obezřetní v používání přečerpání na běžném účtu.
 
Naopak lidé narození ve znamení panny využívají možnost kontokorentu, tedy přečerpání na běžném účtu, nejvíce. Právě na jejich účtech jsou totiž na konci měsíce záporné zůstatky v průměru největší. Když se na zůstatky na účtech podíváme z druhé strany, tak zjistíme, že střelci mají rádi k dispozici volné prostředky, a tak jsou jejich kladné zůstatky na běžných účtech nejvyšší.

finanční horoskopVe středu se pohybují lvi. Ti do záporných čísel nejdou, tedy kontokorent příliš nevyužívají, ale na konci každého měsíce mají průměrně na svých účtech nejmenší kladný zůstatek. Tento fakt také zřejmě souvisí s tím, že lvi se nejméně pouštějí do investic.

Berani nemají příliš v lásce změny, jsou věrné jedné bance a jsou také velmi opatrní. Mají rádi pokryta životní rizika, a tak mají uzavřeno relativně nejvíce životních pojištění. Štíři naopak k tomuto produktu přistupují ležérněji a jejich připojištění je nejnižší. Úplně stejně je tomu tak i v případě pojištění vozidel. Lidé narození v období od 24. října do 21. prosince, tedy štíři a střelci, patří podle dat k nejméně častým klientům banky.

Nejvíce běžných bankovních účtů mají otevřeni ti, co se narodili ve znamení ryby. Tito klienti také nejvíce řeší bydlení před hypotéku. Naopak relativně nejméně hypoték mají raci, kteří také utratí v průměru nejmenší obnos peněz z kreditních karet a spolu s vodnáři mají také nejnižší úspory na spořicích účtech.

Kreditní karty nejvíce využívají lidé narození ve znamení vah. Nejvíce spořiví lidé jsou narozeni ve znamení blížence. Právě oni totiž mají otevřeno nejvíce spořicích účtů a mají na nich největší objem peněz. Ve valutách si nejvíce libují kozorozi, kteří mají v bankách vedeno nejvíce běžných účtů v cizích měnách. Nejsou ale příliš velkými experimentátory a jejich postoj k novým technologiím je spíše opatrný. Třeba smartbanking používají kozorozi nejméně.

Zdroj, foto: ČSOB a Era


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
býk,to jste se trefili,blíženec,jak který
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles