Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se plní sny, které se zdají...

13. 11. 2010 | Vaše příběhy

Bylo mi 13 a zrovna jsme byli s rodiči a bratrem čerstvě přestěhovaní v novém bytě. Spala jsem tam pouhý den a pořádně se nestačila nabažit svého vlastního pokoje, když jsem si balila věci a odjela se školou na hory.

Byly jsme v pokoji 4. První den byl chaotický, příjezd, večeře, vybalování, okoukat si okolí a všechny kluky v jídelně. Ti cizí byli vždycky nej. A tak jsme se dostaly do postele přiměřeně unavené. Přesto někdo nezapomněl připomenout, že co se zdá první noc v nové posteli, to se vyplní. Dlouho to netrvalo a přes povídání vtipů jsem začala dřímat...

Kolem mě se rozprostírala tma a ticho. Všude kolem byl sníh. Cosi mě nutilo jít pomalu a hluboce oddechovat. Najednou, z ničeho nic, se proti mě vyřítilo světlo a valilo se přímo na mě. Néé, prosím nééé...
Najednou jsem se vzbudila a pomalu se začala rozkoukávat. Jsem v pokoji, všude je tma, ticho...jsme na horách se třídou. Všechno je v pohodě, byl to jen sen.

Ráno nás ani nenapadlo vzpomenout si na hloupé řeči o tom, že co se zdá první noc v nové posteli, to se vyplní. I já na to zapomněla a užívala si hor a kamarádů. Do doby, než jsme se sbalili a odjeli domů.
Řidič mne vysadil jinde, než na smluveném místě. Najednou jsem se ocitla kdesi na okraji města, úplně sama, večer, s celou výbavou z hor. A tak jsem se vydala směrem k prvním panelákům. Všude byla spousta sněhu, takže jsem se brodila po kolena ve sněhu s šíleně těžkou zátěží na zádech. Pak jsem potkala prvního člověka a zeptala se na cestu. Bohužel jsem neznala přesnou adresu, jen barvu paneláku, která byla jiná než všechny ostatní. Mobilní telefony tehdy nebyly, i když se to nezdá, tak jsem rodičům ani neměla jak dát vědět.

Kdosi mě poslal jakýmsi směrem. Abych si cestu zkrátila, rozhodla jsem se jít po poli. Alespoň tam asi pole mělo být. Chvíli jsem šla úplnou tmou a snažila se v dálce najít světlo a v tu chvíli to přišlo...začalo se na mě řítit světlo a bylo čím dál tím blíž. V tu chvíli jsem si vzpomněla na ten šílený sen a uskočila. Ještě chvíli mi trvalo, než jsem cestu domů našla. A ráno, když se rozednilo, zjistila jsem, že místo po poli jsem si to kráčela pěkně uprostřed silnice a to světlo bylo auto. Od té doby se na neznámá místa vydávám jen s někým a už nikdy bych s takovým závažím nešla jen tak do tmy sama.

 

Grei – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mě se nezdá nicSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mě se nezdá nic.
Obrázek uživatelky
profil
Mě se zdají sny téměř každou noc Smajlík Takové zpestření Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám, ale většinou si je nepamatuju Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsaný příběh. Se sny mám zkušenosti. Pamatuji si je málo, ale pokud si některý zapamatuji, bývá pohužel velmi negativní, tísnivé a bohužel se plní. Nevím jejich příčinu, snad předtucha, nebo jsem s někým na společné vlně. Je také možné, že je sen ovlivněn tím, nač často myslíme. Těžko udělat kvalifikovaný rozbor.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles