Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak se starat o barvené vlasy

7. 10. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Jsou vaše vlasy po barvení zničené a barva velice rychle ztrácí svoji intenzitu? Přečtěte si následující rady, jak podpořit krásu barvených vlasů a užívat si jejich sytý zářivý odstín co nejdéle!

Barvené vlasy potřebují speciální péči


Po barvení bývají vlasy oslabené, vysušené, roztřepené a mají tendenci k nadměrnému lámání. Časté barvení totiž dává vlasům pořádně zabrat a pokud se chcete chlubit oslnivě krásnou hřívou plnou života, je důležité dopřát barveným vlasům skutečně intenzivní péči.

Jak se starat o barvené vlasyVhodné je pravidelně používat vlasové masky a zábaly přímo určené pro barvené vlasy a na roztřepené konečky aplikovat kondicionér nebo zacelující vlasová séra. Jedničkou v péči o barvené vlasy jsou třeba přípravky značky Olaplex, které dokážou regenerovat vlasové vlákno přímo zevnitř, výrazně snižují poškození vlasů chemickými i mechanickými vlivy a zanechávají barvené vlasy odolné a výrazně posílené.

Jak předejít vymývání barvy?


Těsně po barvení se doporučuje počkat s mytím vlasů alespoň 24 hodin, jinak by se mohl narušit důležitý proces stabilizace barvy. Při mytí barvených vlasů se rozhodně vyhněte šamponům s peelingovým efektem a dejte přednost šamponu, který je pro barvené vlasy přímo určený.
Šampony na barvené vlasy mají speciální složení, které je velmi šetrné, a tudíž minimalizuje vymývání barvy a prodlužuje její životnost. Vyzkoušejte třeba šampon Matrix Biolage Color Last, který svým nízkým pH pomáhá zajistit dlouhodobou sytost barevného odstínu a díky sojovému proteinu a výtažkům z orchideje podporuje zářivý lesk vlasů.


Jak podpořit zářivost odbarvených vlasů?


péče o barvené vlasyZtrácí vaše blond barva již za velice krátkou dobu svůj zářivý vzhled a na místo přitažlivého studeného odstínu začíná nevzhledně žloutnout? Tomuto problému lze jednoduše předejít použitím vhodné vlasové kosmetiky.

Pro péči o odbarvené blond vlasy je nejlepším pomocníkem tzv. silver šampon, který obsahuje speciální fialový pigment neutralizující nežádoucí žluté odstíny. Silver šampony jsou vhodné nejen pro prodloužení krásy blond vlasů se studeným podtónem, ale také je lze použít pro zamezení žloutnutí šedivých vlasů.

Zdroj, foto: Notino


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nejlepsi pece je vlasy vubec nebarvit.Stejne ted frci prirozenost a tak uz dnes ani sedive vlasy nevadi.A co se me tyce moc se mi i libi.
Obrázek uživatelky
profil
Mně se nelíbí barvené vlasy.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles