Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak se staví sen 24.3. 2013

24. 03. 2020 | Televizní tipy
Sympatická rodinka zažije velkou rošádu díky pořadu Jak se staví sen již brzy. Na místě, kde mají Maškovi kuchyň, ji už nechtějí, a tak se nově vytvoří otevřený kuchyňo-obývák. Jejich ložnice tedy už nebude bezprostředně vedle dětského pokojíčku a rodiče si konečně užijí tolik vysněnou intimitu.

Jak se staví sen – 24.3. 2013:


V pořadu Jak se staví sen s datem 24.3. 2013 připravujeme proměnu bytu ve starším rekonstruovaném bytovém domě. Byt se nachází v prvním patře. V bytě bydlí mladá rodina s jedním dítětem.  Plocha bytu není zanedbatelná, celý prostor je celkem velký ale současná dispozice bytu není ideální. Při vstupu do bytu neprocházíme chodbou nebo šatnou, ale nalézáme se rovnou v kuchyňské části.

Jak se staví sen 24.3. 2013Přes kuchyň vstupujeme do obývacího pokoje a z obývacího pokoje do ložnice. Tyto prostory nejsou nijak oddělené a všechny prostory jsou navzájem propojené. Největším problémem je, že přes současnou ložnici se prochází do dětského pokoje. Taková dispozice majitelům znepříjemňuje bydlení, nemají soukromí a jednotlivé obývací zóny se vzájemně ruší.

Součástí kuchyně je u vstupních dveří odkládací prostor na boty a bundy, který částečně chodbu nahrazuje. Současná kuchyně je spojena s přístavným barovým pultem. Kuchyně je na první pohled hodně stará. Materiály kuchyně jsou oprýskané a někde se už rozpadá. Dalším problémem kuchyně je, že tu chybí prostor pro stolování. V místnosti je sice velké okno, ale tím, že je na druhé straně podobný bytový dům, je tato část bytu poměrně tmavá.

Současný obývací pokoj je „spatlaný” ze všeho možného. TV stěnu nahrazují atypické přizděné police, na kterých stojí plochá televize s dalšími doplňky. Pod nimi je starý korpus skříňky, ve kterém je umístěné audio/video a všude je vidět zacuchaná kabeláž. Sedací souprava je nová a v obývacím pokoji je nyní jediným výrazným prvkem.

Velká stěna vedle oken je dekorována barevnými pruhy, které asi majitelé ladili k podlaze, jež je opět v barevné skladbě kobercových čtverců. Toto řešení vytváří spíš splácaný dojem než nějaký zajímavý záměr. Na oknech jsou obyčejné klasické rolety v šedivé barvě. Z obývacího pokoje se jde klenbovým vstupem bez dveří do současné ložnice.

Ložnice je opět složena z různých kusů nábytku, které se nedoplňují materiálově i barevně. Vedle staré dřevěné postele jsou dva plechové konferenční stolky.  Za postelí je zavěšená látka s abstraktním vzorem, která funguje spíše jako zákryt než jako dekorační prvek. Za látkou je schovaný nevzhledně zadělaný otvor, šlo původně o vchod do ložnice.

Vedle postele je nika, která není nijak využita. Současně se ve spodní části niky nachází jeden z nočních plechových stolků. Šatní skříň je vedle vstupních dveří do dětského pokoje. Chybějí jí ale dveře, a tak je vidět na všechno rozházené oblečení. Přestože je prostor celkově propojený, je v ložnici jiná barva koberce. Podlaha je dokonce v jiné výškové úrovni. Dveře do dětského pokoje mají bílou barvu. Je však oprýskaná a kování dveří se rozpadá. Současné dveře v rámci rekonstrukce, která proběhne v pořadu Jak se staví sen s datem 24.3. 2013 ponecháme, ale projdou repasí.

Kuchyně, obývací pokoj i ložnice má nově udělané sádrokartonové stropy, které nejsou dokončeny. Plocha není přestěrkovaná a přemalovaná. Pohled na strop ukazuje, že není dodělaný a nevypadá vůbec hezky. Tady prostě pomůže jen velká rošáda! A na tu se můžete těšit právě v pořadu Jak se staví sen s datem 24.3. 2013!

Témata dílu Jak se staví sen s datem 24.3. 2013: způsoby vyrovnávání podlah a jak si sestavit novou kuchyň a propojit ji s ostatním prostorem.

VIP:
k sobě nás pozve moderátorka Eva Decastelo

Nenechte si ujít další díl nové série „Jak se staví sen
již v neděli 24.3. 2013 od 18.00 hod na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 24.3. 2013:

Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
Jak se staví sen 24.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to super podivana rada sa na to pozeram a inspirujem sa, podobne je aj americke vitejte doma tam povacsine ale pracuju s prírodnymi prvkami ako solarna/vodná a veterna energia postele z masivu, drevenny nábytek, viac menejm tak ide u ludi niecim postihnutych to je nieco lepsie pak si aspon clovek vazi toho co ma zakazdym pri tom placem. len by som rada vediet co robia stym starym nabytkom a hrackami ci to zrenovuju alebo daju do charity ja by som to zrenovovala opravila vynovila a dala dalej do uzivania napr aj povodnemu majitelovi.
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda tento pořad
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles