Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Klidné bydlení v přírodním stylu

29. 05. 2010 | Televizní tipy

Designérský tým Zuzana Jančušková a Jaroslav Richter se v čele s Pavlem Cejnarem vypraví do pražských Letňan. Do parády si tentokrát vezmou obývák s kuchyňským koutem, který vlastní mladý pár spolu s chundelatým čtyřnohým miláčkem. Všichni mají stejné přání – zbavit byt hluku od podlahy a dodat mu moderní, ale útulný vzhled. Trefí se jim svým originálním nápadem designéři do noty?

 

Filip Topol a Ilona Talašová se před rokem nastěhovali do novostavby. Jaké ale bylo jejich překvapení, když zjistili, že na první pohled dokonalé bydlení má ve skutečnosti nejednu vadu!

 

„Kuchyňskou linku jsme chtěli vyměnit hned od začátku. O podlaze jsme začali uvažovat až po určité době. V zimě je totiž velmi chladná, a hlavně – téměř vůbec neizoluje hluk z baru pod námi,“ komentuje neuspokojivý stav nemovitosti pan Filip. Jak designéři rychle a účinně zajistí zvukovou izolaci?

 

Ani celkový dojem designérů z interiéru však není nejlepší. Vyjádří se, že jde o neorganizované skladiště. Chybí jim především tolik potřebné propojení různých užitných zón jednotícími prvky. Jaké originální řešení nakonec pomůže propojit celý byt?

 

Proměnu zaměřenou na odhlučnění a útulné bydlení v jemných odstínech uvidí diváci již v pondělí 31. května od 21.20 na Primě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !