Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Krásné bydlení pro starší dámu

26. 02. 2011 | Televizní tipy
Karolína Reslerová a Petr Záluský – sehraná designérská dvojice – budou v dalším díle show o lepším bydlení vytvářet interiér pro 75letou Stanislavu Spudilovou z Příbrami. Trefí se do vkusu starší generace? Proměňovat se tentokrát budou kuchyňka a pokojík, kde má ložnici syn. Paní Stanislava by si přála spojit pokojík s kuchyní. Jakou odvážnou proměnu dispozičního řešení designéři navrhnou? Bude se majitelům zamlouvat?

Nábytek a veškeré další zařízení a vybavení bytu neodpovídají základním potřebám příjemného bydlení. Zařízení je původní, dokonce až 40 let staré, takže zastaralé a rozpadlé. Paní Stanislava vaří v kuchyňce o rozloze 9 m2, do níž vměstnala i jídelní stoleček. Podaří se designérům vytvořit plnohodnotnou kuchyň a jídelní zónu?

prima-jak-se-stavi-sen-pokoj-pred-promenouVedle původní kuchyně je obývák a ve vedlejší místnosti ložnice pro syna. Soukromí nakonec nemá nikdo. Když přijde návštěva, ani se nevejde ke stolu. A dostat se ke kuchyňské lince je téměř nemožné. Na celkové ploše 23 m2 má tedy probíhat příprava i konzumace jídla, společenský život, a dokonce i spaní!

Jak se k tomu designéři vyjádří? Poskytne nové bydlení majitelům dostatečný komfort a soukromí? A jak vytvářet interiér pro seniora? Mění se požadavky na bydlení s věkem?

Sledujte vznik krásného bydlení pro starší dámu a jejího syna již v sobotu 26. února od 18.00 na Primě!


Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v sobotu jsem se nekoukala,tak se musím podívat na netu,nějak nestíhám
Obrázek uživatelky
profil
dobré nápady
Obrázek uživatelky
profil
Tato proměna se opravdu povedla, všechno krásně sladěné a ke spokojenosti obou bydlících.
Obrázek uživatelky
profil
dobré nápady
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles