Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018

5. 02. 2018 | Televizní tipy
Byla svědkem proměny bytu v pořadu Jak se staví sen a inspirovala se jí natolik, že si jeden ze svých bytů nechala proměnit také. Několikanásobná zlatá slavice Lucie Bílá tráví sice nejvíc času ve svém domě v Otvovicích, nedávno si ale nechala proměnit jeden svůj byt v Praze. Inspiraci našla v příběhu invalidní důchodkyně Zdeňky z Otvovic, jehož byla svědkem. Jak se paní Zdeňce daří a jak na proměnu sousedčina bytu známá zpěvačka vzpomíná, se dozvíte už v pondělí 5. února ve 21.35 v prvním díle nové série pořadu Jak se staví sen na Primě.

Premiérový díl nové série oblíbeného pořadu Jak se staví sen nabídne ohlédnutí za nejzajímavějšími příběhy z předchozí řady. Jak se jejich aktérům dnes daří? A jsou i několik měsíců od natáčení s proměnami svých domovů spokojeni?

Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018Jedním z osudů, které diváky zasáhly, byl příběh invalidní důchodkyně Zdeňky Vojtěchové (43) z Otvovic. Bylo jí teprve 8 měsíců, když skončila v dětském domově. Z něj ji později zachránil nevlastní otec, který pak pro ni byl jediným blízkým člověkem a přivedl ji k malování. Zdeňce bylo 24 let, když po jeho smrti zůstala úplně sama. Navíc se u ní rozvinula roztroušená skleróza.

Do oblíbeného pořadu se přihlásila, aby mohla udělat pokojíček pro svou dceru Haničku, která se jí po rozvodu začala vzdalovat, a se kterou tak chtěla trávit mnohem více času. Svědkem proměny malého bytečku na útulné a praktické bydlení byla i zpěvačka Lucie Bílá, která je Zdenčinou velkou oblíbenkyní a vlastně tak trochu sousedkou. Zlatou slavici práce designérů JSSS velmi mile překvapila, a jak sama přiznala, Zdeničce nové bydlení skoro až záviděla. Inspirovala se dokonce natolik, že se rozhodla proměnit i jeden svůj pražský byt.

Našla jsem si jednu z architektek pořadu – Zuzanku – a zadala jí proměnu jednoho ze svých bytů v Praze. A byla jsem úplně nadšená! Nechala jsem si to udělat na klíč, přišla jsem tam a měla jsem husí kůži. Je malinkej, ale roztomilej! Takže i já mám teď krásný byt v Praze,“ prozradila při opětovném setkání s paní Zdeničkou s úsměvem Lucie Bílá.

S paní Zdeničkou tehdy radost z nového bytu sdílela i její dcera Hanička, která byla impulsem k proměně. Zlepšily se jejich vztahy a vídá ji maminka teď více, jak si přála?
A jak na proměnu vzpomíná Lucie Bílá?

Sledujte návratový díl pořadu Jak se staví sen, v pondělí 5.2. 2018 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018:

Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018
Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018
Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018
Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018
Jak se staví sen - Návraty - 5.2. 2018
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles