Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si udělat gelové nehty doma?

7. 09. 2019 | Krása

Nehty jsou součástí ženské krásy. V poslední době jsou umělé nehty populární, a mají své místo na kosmetickém trhu. Pokud máte nehty nezdravé, roztřepené a nevzhledné, nevíte, co s nimi, lakování nepomáhá, můžete vyzkoušet gelové nehty. Nehty si můžete udělat doma sama, nebo se svěříte do rukou manikérek v kosmetických salónech. Gelové nehty vydrží tři týdny až jeden měsíc.

K aplikaci gelových nehtů budete potřebovat gelovou sadu

K aplikaci nehtů si můžete koupit gelovou sadu, která bude obsahovat:    Pilník, odmašťovač přírodních nehtů /primer /, pokud nemáte své nehty dostatečné vzrostlé, tak šablony nehtů, lepidlo na nalepení šablon, podkladový gel, modelovací gel, štětce plochý a šikmý, UV lampy na nehty, laky na nehty, kamínky, pokud si chcete nehty nazdobit.

Jak si udělat gelové nehty doba - francouzská manikúraJaký je postup?

Nejprve přírodní nehet upravíme do požadovaného tvaru, zastřihneme ho. Pokud budete dávat gel na přírodní nehet, odmastíte ho přírodním odmašťovačem, gel pak lépe přilne. Kůžička kolem nehtů se má zatlačit. Jestli nemáte svůj nehet dostatečně dlouhý, přilepte si nehet umělý. Vyberte si správnou velikost, pak na okraj umělého nehtu naneste lepidlo a nehet přilepte. Přebytečné lepidlo odstraňte ubrouskem. Nehet pak upravte do požadované délky a přepilujte. Na takto upravené nehty nanášíme první vrstvu gelu. Podkladový gel naneseme po celé délce nehtů, které dáme na dvě minuty vytvrdit do UV lampy. Další vrstva gelu je silnější, během tohoto nanášení je třeba vrstvu gelu tvarovat a roztírat do stran. Opět dáme na dvě minuty vytvrdit do UV lampy. Pak je třeba nehty vypilovat do konečných tvarů a odprášit je. Třetí závěrečná vrstva gelu se opět vytvrdí v UV lampě. Gelová modeláž je v této fázi hotová. Nehty můžete nalakovat nebo jinak ozdobit. Nakonec naneseme na ruce nehtový olejíček, provedeme masáž prstů a ruce ošetříme krémem.

Francouzská modeláž

Francouzská modeláž nehtů vypadá velice pěkně. Dělá se tím způsobem, že na horní část nehtu nanesete bílý gel a necháte dvě minuty vytvrdit v UV lampě. Nakonec takto upravené nehty překryjete vrstvou průhledného gelu a dáte vytvrdit do UV lampy. Nehty ještě můžete ozdobit kamínky, které si dáváte do této poslední vrstvy.

Třpytky na nehty

Patří mezi velice oblíbené zdobení gelových nehtů. Třpytky se aplikují jen na konci nehtů. Můžete si zakoupit již namíchané třpytky v UV gelu. Dalším způsobem je nanesení gelu na nehet a aplikace třpytek pomocí štětečku. Třpytky se prstem přitisknou a nechají zatvrdnout v UV lampě. Pak štětečkem oprášíme. Nakonec  pokračujeme v modeláži nehtu stejným způsobem. 


Marta - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
gelové nehty se mi líbí.Svoje mám špatné,ale sama bych to nedokázala udělat a v salonu je to docela dost finančně náročné.Jeden čas jsem si je nechala dělat,ale pak jsem to, právě kvůli financím,vzdala.Je to ale škoda,hezké nehty docela pozvednou sebevědomí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles