Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si užít dovolenou bez strachu o rodiče: mýtus nebo možnost?

28. 06. 2017 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Přichází léto! Vysoké teploty a sluníčko si žádají letní dovolenou. Všechny kamarádky a kolegyně v práci se budou chlubit, na jaké pláži byly a jaký si daly koktejl. Možná vám budou i ukazovat, kde všude se krásně opálily, zatímco vy se k Balkánu dostanete nejvíce tím, že budete vypadat jako balkánský sýr.

Nemůžete nebo se bojíte dopřát si alespoň malý výlet? Možná níže najdete odpověď na své řešení!

Rodina jako radost i starost


„Mamku trápí zdravotní problémy. Tatínka už nemáme, takže bydlí sama. S telefonem moc neumí a já mám doma dvě malé děti, takže za ní nemohu chodit každý den. Do toho už dlouho sníme o rodinné dovolené, ale mamka by cestu nezvládla, a tak dlouho ji tu nechat nemůžu,“ rozpačitě přiznává Lenka. „Mám známou, která šla na návštěvu za svojí matkou a když se dostala do bytu, našla ji ležet v kuchyni na zemi. Jednoduše upadla, nemohla se zvednout a ležela tam celou noc. Co když odjedu a ta moje tam bude ležet třeba celý týden?“

Podobné situace se zdají být nepředstavitelné, ale bohužel je zvláště senioři zažívají čím dál častěji. Naštěstí ale existují způsoby, jak jim zabránit!


pomocVnebezpečí.cz

Péče o staré rodiče zařízena


Na vaše blízké teď dá pozor SOS přívěsek, který zastává tísňovou péči o seniory. Je to malé, lehké zařízení, které se dá nosit na krku nebo třeba na ruce jako náramek. Je napojen přímo na asistenční službu, která je na pozoru nonstop, a která zajišťuje přivolání pomoci v případě nouze.

SOS přívěsek v sobě zabudovaný GPS lokátor, díky němuž se pomoc vždy rychle dostane na správné místo.  Disponuje také senzorem pádu, který se v případě jeho zaznamenání automaticky spojí s Operátorem Monitorovacího centra. Při jakékoli jiné potřebě stačí zmáčknout tlačítko na SOS přívěsku. Tento „osobní alarm“ je navíc vodotěsný, takže ho můžete brát s sebou i do koupelny.

SOS přívěsek se oprostil od složitosti moderních telefonů, a tak mu na vše stačí jediné tlačítko. Díky zabudované SIM kartě také umožňuje oboustrannou komunikaci (pomocí handsfree). Navíc se nemusíte bát planých poplachů a zbytečných výjezdů záchranných složek, o to a mnoho dalšího se postará asistenční služba.  

Za mořem bez obav


Teď už si můžete jít zabalit kufry s klidným vědomím, že je vaše blízké postaráno.  Asistenční službu si dokonce můžete nastavit tak, že budou Operátoři na přívěsek pravidelně volat a např. připomínat medikaci. V případě krizové situace se Operátoři spojí s nastavenými kontakty, aby vás informovali o události a následném postupu.

Není důvod poddávat se obavám, pokud nemusíte! SOS přívěsek je skvělým řešením, pokud nemůžete být svým bližním na blízku, a zároveň chcete zajistit jejich bezpečí. Uvítají ho jistě nejen senioři. Může být vhodným dárkem například lidem po operaci, kteří mají sníženou pohyblivost, trvale pohybově indisponovaným a nebo lidem trpícím epileptickými záchvaty.

Více informací na pomocVnebezpečí.cz
 




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To je opravdu skvělý nápad Smajlík
A dokonce teď na stránkách mají soutěž!

Koukněte se sem: https://www.facebook.com/safetyguardcz/photos/a.834902126625670.1073741828.771006616348555/1338067416309136/?type=3&theater

Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles