Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si vybrat ty správné šperky podle tvaru obličeje

11. 06. 2015 | Trendy
Ženy jsou velké milovnice šperků především pak náušnic, které dokáží dodat ten pravý šmrnc celkovému vzhledu. Důležité je ale dát si pozor při jejich výběru. Zde kromě osobního vkusu, je zásadní pořídit si takové náušnice, které nejlépe sedí k tvaru obličeje a barevnému tonu pleti. Dámě s kulatým obličejem jistě budou slušet jiné šperky než ženě s oválným. Ty nejzákladnější rady shrnujeme v následujících řádcích.

Nejprve se podíváme na barevný odstín pokožky. Pokud jste spíše světlý typ, tak se k vám bude hodit stříbro nebo bílé zlato. Dámy s olivovou pletí krásně vyniknou ve zlatě nebo výrazně barevných odstínech. V létě se nebojte šáhnout ani po výrazných neonových barvách nebo korálových špercích. Při výběru je samozřejmě také důležitý váš osobní vkus, styl oblékání a také barva vlasů. Nejdůležitějším faktorem by ale měl být tvar obličeje, ten pomůže určit, jaký typ šperků, především pak náušnic, se k vám hodí.

Kulatý obličej

Dámy s kulatým obličejem by se měly vyvarovat velkým kruhům, které mohou tvář ještě více zakulatit. Noste náušnice, které opticky obličej prodlouží. Mezi takové patří veškeré visací náušnice. Dovolit si můžete i náušnice ve tvaru čtverců, trojúhelníků nebo obdélníků. Nejlepší volbou jsou visací nebo větší kamínkové náušnice. Vhodné nejsou příliš drobné náušnice.

Jak si vybrat ty správné šperky podle tvaru obličeje

Trojúhelníkový tvar

Pokud máte trojúhelníkový tvar obličeje, tak vám padne asi nejvíce možných variací náušnic. Vaší tváři budou lichotit kruhové tvary, kapky, pyramidy či ovály. Menší tvary náušnic sluší více dámám s kratšími vlasy. U tohoto tvaru obličeje doporučujeme se vyhýbat fádním, nevýrazným a příliš malým náušnicím.

Hranatý obličej

Ten mývají lidé s ostřejšími rysy, proto nejsou vhodné mohutné náušnice, které obličej nezjemní. Nenoste náušnice s geometrickými tvary. Ideální jsou kruhové a oblé tvary, které zjemní rysy tváře.

Oválný tvar

K tomuto tvaru obličeje sluší modely s oblými tvary. Sem můžeme zařadit cvočky, slzy, ovály nebo spirálky. Vhodné jsou i malé náušnice z perel, zirkonu, briliantů či jiných drahých kamenů.

Pokud ráda nosíte visací náušnice, vyhýbejte se takovým, které přesahují hranu obličeje. V takovém případě vám obličej opticky ještě více prodlouží.

Zdroj, foto: Vivantis


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak si vybrat ty správné šperky podle tvaru obličeje:

Jak si vybrat ty správné šperky podle tvaru obličeje
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice