Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak to se mnou bude?

19. 07. 2009 | Vaše příběhy
Až si budu za dvacet let číst, jak jsem si v sedmnácti plánovala život, počítám, že se budu usmívat a říkat si: "Holka, ty jsi byla tak naivní."... Ale proč nebýt a aspoň chvíli zasněně neplánovat? Ten čas ale letí holka, "už je ti osmadvacet", a nic z plánů se nesplnilo, žiju naprosto opačný život, který je stejně krásný, ale je tam ALE, že by něco chybělo nebo přebývalo?

Už se těším na to, až mi bude šesta, osmadvacet a budu mít svůj první byt. Budu bohém, budu vstávat po desátý, dám si velkej hrnek kafe, obleču si černej kabát a džíny a vyrazím do kavárny psát na notebooku články. Tam si dám samozřejmě i pozdní oběd a ještě chvíli budu pokračovat v psaní, ve čtyři hodiny odejdu. Zajdu na výstavu nebo do kina a pak v malým obchůdku na rohu (nesnáším supermarkety) koupím něco k večeři.

Doma najdu vychrtlou mňoukající kočku (žádného psa, prosím, jestli psa, tak nějakého, co nepouští chlupy a neštěká) a u počítače mého intelektuálního přítele, který bude poslouchat skvělou muziku a pracovat do dvanácti v noci. Vidím to tak, že přijdu, políbím ho, udělám večeři (toasty nebo topinky) a převleču se do kytičkovaného županu. Otevřu si láhev červenýho vína, a budu koukat na film či si číst intelektuální knihu z mé obří knihovny. Kolem mě se budou válet papírový kapesníky, časopisy, noviny, Jak to se mnou bude?hrníčky s kafem a čajem, a vypsaný propisky. Kočka bude somrovat o jídlo, tak jí občas hodím nějakou tu mandli nebo hrozinku. Když přijde přítel můžeme se chvilku muchlovat jako se to dělá v M.A.S.H.i. A pak půjdeme do naší stylové ložnice spát.

Nezní to skvěle? Budu pít litry kafe a litry čaje, opíjet se, malovat si oči černejma linkama, strkat si do vlasů tužky a nosit uplý džíny. Úplně se vidím a tetelím se z toho. O víkendu budem jezdit na výlety, chodit na koncerty a do divadel, budeme se spolu hodně smát. On si bude rád číst noviny. Já budu nechávat na stole hrnky s kafem a říkat "No, prosimtě," když kejchne. Samozřejmě to pořád nebude idylka, já mu budu vyčítat, že moc sedí u počítače, a on mě, že jsem moc náladová. To pak on pude za kamarádama do hospody a já si domů pozvu nějakou kamarádku k nám domů. Ale druhý den bude vše v pořádku, protože on připraví snídani, zatímco já mu skočím pro ty jeho oblíbený noviny.

Jsem zvědavá, co ze mě za těch deset let bude. Život si nemaluju v růžových barvách, ale v tmavě fialových. Hlavně žádné legíny, kožichy, blonďatý vlasy, čivavy, r’n’b a třpytky. Výjimečně rtěnka, podvazky a černý brejle.

Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka