Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat první náušnice pro miminko?

23. 08. 2018 | Pro děti
-Komerční sdělení-

Pořízení prvních dětských náušnic je pro mnohé rodiče tzv. oříšek. Není to však žádná velká věda. Před samotnou koupí prvních náušniček je dobré, projít si několik jednoduchých faktů, které pomohou ke správné volbě.

Propíchnutí ouška


Pediatři doporučují propíchnutí oušek nejprve po prvním očkování hexavakcínou, což je přibližně mezi 3. a 6. měsícem věku. Samozřejmě miminko musí být naprosto zdravé.
Dalším důvodem, proč s propíchnutím lalůčků příliš neotálet, je skutečnost, že miminko není ještě tolik pohyblivé. Starší děti už přece jen mají větší sílu a propíchnutí už nebude tak snadné.

dětsk náušnicePrvní a velmi osvědčená metoda, která je celkem rychlá a šetrnější je nastřelení. Náušničky se do ouška zavedou nastřelovací pistolí. Miminko musí nosit nejdříve náušnice s chirurgické oceli, které jsou k tomuto zákroku používány. Po zahojení ranky jsou nastřelovací náušnice vyměněny za vámi vybrané.

Druhou variantou je propíchnutí jehlou. Tato možnost je o poznání zdlouhavější a žádná maminka nechce svému dítěti prodlužovat trápení. Velké plus je okamžité nasazení vámi vybraných náušnic. Propichování oušek jehlou provádí pouze dětský lékař.

Jaký materiál vybrat?


Nejpoužívanější ušlechtilý kov je 14-ti karátové zlato. Na výběr je ze žlutého nebo bílého provedení. Dalším kovem používaným pro výrobu náušnic je cenově dostupnější stříbro.

Zlaté dětské naušnice vyrobené ze žlutého zlata jsou samy o sobě zárukou kvality. Děti zlato velmi dobře snáší a nedochází k podráždění. Mimo jiné je zlato odolné vůči vnějším vlivům, proto náušnice vydrží nepoškozené dlouhé roky.

Velmi vyhledávané jsou také dětské naušnice z bílého zlata. Zde je snášenlivost u dětí také velmi dobrá. Stejně tak kvalita dětských náušnic vám umožní náušničky předávat po generacích.
Stříbrné dětské náušnice jsou cenově výhodné, ale u některých dětí může dojít k alergické reakci. Riziko podráždění je u stříbra vyšší než u zlata. Dojde li k podráždění, vždy je dobré co nejrychleji vyhledat dětského lékaře.

Zpracování a barvy


Veškeré první dětské náušnice mají klasické dětské zapínání vpředu, a to pro snadnější manipulaci. Doporučujeme volit hladké a oblé tvary. Předejdete tak nechtěnému poranění miminka. Vybírat je opravdu z čeho. Tvary květin, srdíček, zvířátek a dalších a dalších možností.
Říká se, že oči vaší ratolesti zvýrazníte stejnou barvou kamínku v náušničkách. Záleží však na výběru jednotlivce. Bílý čirý zirkon je neutrální kamínek, který sluší každé malé slečně. Jste-li spíše pro barevný, nemusíte mít strach. V nabídce dětských náušnic naleznete širokou škálu barev, ze které si zaručeně vyberete.

naušnice pro miminka















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
My jsme nechali nastrelit a nasledně vyměnili za zlaté Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nechali jsme nastrelit a spokojenost, naudnicky byly krásné, ted má již 2.zlaté nausnicky
Obrázek uživatelky
profil
02. 11. 2018 09:56 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2018 09:50 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2018 09:45 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
5xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
02. 11. 2018 09:59 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2018 09:54 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2018 09:51 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2018 09:46 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles