Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat správnou podprsenku?

5. 08. 2015 | Pro ženy
Nadpis článku možná zní otřepaně, ale věřte, že více než polovina žen si vybírá špatně velikost podprsenky. Ty se nenosí proto, aby život komplikovaly, ale proto, aby ho usnadnili. Chcete-li mít pěkně tvarované poprsí, musíte soustředit pozornost na správnou velikost a střih.

Obvod podprsenky by neměl být volný, ale ani těsný. Rozměr naměřený v úrovni pod prsy, neberte za výsledný. Velmi záleží na materiálu podprsenky a rovněž velikost košíčků se může u různých prodejců lehce lišit. Mějte také na paměti to, že každá podprsenka časem povolí. Při zkoušení podprsenky si jí zapínejte vždy na poslední háček. Jestliže v tuto chvíli je možné do vzniklé mezery vložit dva prsty, ale ne více, je volba velikosti správná.

Jak poznat, že mám správný košíček


Jsou dva typy žen a oba si vybírají velikost košíčku špatně. Jedny si kupují košíček malý, aby v horní části vytvořily ňadra „bublinky“. Takový dekolt je sice „vytuněný“, ale na zdraví to nepřidá. Druhý typ žen si naopak vybírá košíček větší, protože se případně stydí za menší velikost.

jak vybrat podprsenkuPři zkoušení podprsenky, zvedněte ruce nahoru. Prsa nesmí ze spodní části vylézat ven. Chybou je utahovat ramínka tak, abychom prsa nahonili pod bradu. Tím se automaticky zvedne i zadní zapínání, což je chyba. To by mělo být přesně do pravého úhlu – nevytvářet oblouček.

Dalším poznávacím znamením, že máte nevhodnou velikost je, když se vám v podpaží tvoří další prsa. Zkrátka nevejdou se do košíčku a snaží se utéci bokem.

Při ohnutí se do předklonu nesmí prsy vypadnout z košíčku, ale držet na svém místě. Stejně tak je to i s výběrem samodržící podprsenky. Ty patří k nejčastěji využívanému zboží především v létě, ale i plesové sezóně. Prsa by měla hezky kopírovat ne utlačovat.

Co vše může způsobit nevhodná podprsenka

Špatný výběr podprsenky má mimo estetických dopadů na naše ňadra i řadu zdraví škodlivých vlastností. Jednak se zde projeví špatné držení těla, s tím i bolesti zad a šíje. Nemluvně o vytváření se tukových bulek a zánětů, které nejčastěji vyvolávají těsné kostice.

Jak vybrat správná ramínka

Materiál i šíři ramínek volíme s ohledem na velkost a tvar poprsí. Máte-li prsa menší a pevnější je celkem jedno, zda zvolíte špagetově úzká ramínka. Naopak u velkých prsou by se takováto ramínka zařezávala do kůže. Objemný hrudník vyžaduje pohodlná ramínka, široká a pružný materiál.

Náš tip: podprsenek není nikdy dost. Je vhodné je střídat, protože předejdete brzkému opotřebení. V prádelníku by rozhodně neměly chybět podprsenky pro všední dny, sportovní a samodržící podprsenky, pro společenské události. Zda si pořídíte i erotické je už čistě na vás.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou fakt hrozný,hezká a padnoucí přijde pomalu na sumu,která se rovná třetině mého platu,to je děs,dnes už se vydělává na všem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hlavně zkoušet, zkoušet a zkoušet
na obrázku to vypadá vždy lépe než v realitě (většinou)
Obrázek uživatelky
profil
Ale ono není z čeho vybírat... ceny přemrštěné, střihy na umělá prsa. Jak je možné že od jednoho výrobce mám podprsenku 70DD a u jiného 80C.A největším nešvarem jsou široká "křídla" Jsem drobná a v podpaží se mi všechny podprsenky rolují. Tak nevím.
Obrázek uživatelky
profil
mám problém si vybrat podprsenku takovou, aby mne nezruinovala a hlavně aby vydržela
Obrázek uživatelky
profil
mám problém si vybrat správnou podprsenku
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles