Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak zastavit stárnutí? Doporučujeme novinky mezi výplněmi.

19. 06. 2012 | Krása
Každého jistě trápí stárnutí pleti či její nedokonalosti. Řešením je plastická chirurgie, která nabízí mnoho způsobů, jak vrásky vyhladit. Neinvazivní a miniinvazivní výkony v estetické medicíně zcela jasně převažují nad těmi invazivními, tedy chirurgickými zákroky. Reaguje na to i MUDr. Libor Kment z kliniky plastické chirurgie ESThÉ, z jednoho z nejrespektovanějších pracovišť estetické a plastické chirurgie v České republice.

Lipofilling, lipografting:

Aplikace tuku se provádí podobně jako u jiných injekčních výplní. „Jedná se o přenos vlastní tkáně a výsledky jsou proto velmi dobré a bez komplikací,“ říká MUDr. Kment. Nevýhodou přenosu tuku je, že se vstřebává. Někdy více a jindy méně, a proto je často potřeba zákrok opakovat. V současné době je lipografting velkým trendem a vyvíjí se nové techniky, aby resorpce tuku byla co nejmenší.

MUDr. Libor Kment - klinika ESThÉBotulotoxin (Dysport, Botox):

K odstranění mimických vrásek je nejvhodnější aplikace botulotoxinu. Jedná se o jemné vpichy účinné látky do mimických svalů nejčastěji v oblasti čela, mezi obočím a kolem očí. Během několika dní dojde k omezení funkce příslušných svalů a k vyhlazení vrásek. Bez operace se tak docílí vynikajícího výsledku. Množství vpichovaného botulotoxinu je minimální  a proto je metoda zcela bezpečná. Výsledek vydrží asi 6 měsíců. Postupně je činnost svalů obnovována a tím se i znovu začínají tvořit vrásky. Pak je vhodné aplikaci zopakovat. Intervaly ošetření se postupně prodlužují.

Teosyal:

Teosyal jsou injekční gelové výplně na bázi kyseliny hyaluronové s velmi pomalým vstřebáváním a vysokou biokompatibilitou. Kyselina hyaluronová je látka tělu vlastní, která zachovává úroveň hydratace pleti a zvyšuje její napětí. Proto je velmi dobře využívána k vyhlazení vrásek, vyhlazení pleti a celkovému omlazení pokožky. Předností výplní Teosyal® je zachování přirozených rysů obličeje a vzhledem k vysoké čistotě obsažené kyseliny hyaluronové také minimální riziko alergických reakcí. Výplně Teosyal® velmi efektivně řeší nosoretní rýhy, vrásky na čele a okolo úst, omlazení krku, dekoltu, slouží k celkovému zpevnění objemu tváří a kontur obličeje. Velmi dobře se také uplatňují u modelace a zvětšení rtů.

plastika ESThÉMetacrill:

Trvalý injekční implantát s okamžitým výsledkem. METACRILL® je biokompatibilní s lidskou tkání, zůstane v místě aplikace, neobsahuje toxiny, proteiny ani alergeny, nevytváří granulomy, nenahmatáte ho a měl by vám vydržet víceméně po celý život. Permanentní výplňový materiál s těmito vlastnostmi na našem trhu ještě nebyl. Plastičtí chirurgové se ho někdy obávají, protože se jedná o cizorodý materiál, který se rozptýlí difúzně do tkáně a nelze ho odstranit. Když je používán v rozumné míře zkušeným chirurgem, komplikace jsou pak podle dosavadních zkušeností minimální. „Ideální je k výplním hlubších vrásek, k doplnění věkem atrofovaných oblastí obličeje, lze jím dotvarovat vzhled brady, nosu, lícních krajin,“ doporučuje MUDr. Kment. Lze jím vyhladit nerovnosti po liposukci, vylepšit vzhled vrchní části ruky poznamenané stářím a v neposlední řadě i doplnit objem prsů, zadečku nebo deformity hrudníku.

Zdroj, foto: ESThÉ, a.s., Praha
Tel.: 222 868 811


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak zastavit stárnutí? Doporučujeme novinky mezi výplněmi.:

Jak zastavit stárnutí? Doporučujeme novinky mezi výplněmi.
Jak zastavit stárnutí? Doporučujeme novinky mezi výplněmi.
Jak zastavit stárnutí? Doporučujeme novinky mezi výplněmi.
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
všichni. Je to přirozený proces. Je důležité být mladým v duši. Dobrá nálada, pohoda, pocit štěstí a ne nějaké liftingi a botoxi. Kdo má i v šedesáti hladkou kůži a naštvaný výraz v tváři, stejně mladý nevypadá.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles