Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak zrychlit a zjednodušit žehlení aneb co udělat před a potom…

27. 05. 2014 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Ač se to možná na první pohled nezdá, správná péče o oblečení během celého cyklu praní a sušení významně urychlí a zjednoduší následné žehlení. Navíc, pokud všechny kroky provádíme s ohledem k materiálu, ze kterého je oblečení vyrobeno, prodloužíme i jeho životnost.

Již naši předkové využívali k sušení prádla slunce a vítr a ani my k tomuto v mnoha případech nepřistupujeme jinak. Důležité je ovšem zvážit, jestli pro naše oblečení neexistuje i jiné řešení, které je nejen šetrnější k němu, ale následně i k nám. Ano máme na mysli využití sušiček na prádlo. Pobyt prádla venku na šňůře znamená pro vlákna velkou zátěž.

jak na žehleníVe většině případů nejsme schopni odhadnout správnou míru vlhkosti, která je nutná pro následné jednodušší žehlení. Jednotlivá vlákna jsou přesušená, a tudíž jsou daleko tvrdší a méně poddajná. Díky slunci blednou barvy, čistotu prádla může ovlivnit přítomný poletující prach apod. Sušička ohlídá čas sušení za nás, a pokud navíc prádlo 20 minut před koncem programu vyjmete, přeskládáte a opět ho do sušičky vrátíte, uvidíte, že po vyndání není téměř pomačkané.

Na začátku žehlení před námi stojí úkol správného výběru teploty. „Napříkad kašmír nebo hedvábí bychom měli žehlit při nízké teplotě, neboť vyšší teploty by je mohly poničit. Nejnovější žehličky Philips Perfect Care s revoluční technologií OptimalTemp. zajistí dokonalé nastavení teploty pro jakýkoli typ tkaniny nebo oděvu. Díky tomu je možné plynule přecházet z jednoho materiálu na druhý, aniž byste museli čekat na to, až se žehlička zahřeje nebo naopak vychladne. Žehlíte si v libovolném pořadí, bez nutnosti jakéhokoliv nastavování. Navíc díky speciálně konstruované žehlicí ploše nedochází ani při použití takto šetrné teploty oproti běžně konstruovaným žehličkám k vytékání vody,“ komentuje Dobroslav Šanda, produktový specialista společnosti Philips.

S novými žehličkami Philips PerfectCare Aqua GC8641 a GC8622 přestává být žehlení noční můrou. Nejen že zabere mnohem méně času, ale díky využití systému Optimal TEMP jsou šetrné i k vašemu oblečení, kterému již nehrozí poničení rozpálenou plochou žehličky. PerfectCare Aqua jsou navíc obohaceny o doposud největší vodní nádržku s objemem 2,5, l , díky které je možné žehlit až 2 hodiny bez obtěžování s doplňováním vody. Tyto nové modely jsou vybaveny žehlicí plochou T-ionicGlide. Ta nastavuje novou laťku standardům kluznosti a odolnosti proti poškrábání pro žehličky s technologií OptimalTemp. Philips dbá nejen na kvalitu svých produktů, ale i na ekologická řešení. Používáním PerfectCare Aqua s nízkou spotřebou energie ušetříte svou peněženku i přírodní zdroje.

Orientační maloobchodní ceny jsou: 6 499 Kč (GC8641) a 5 599 Kč (GC8622).















Philips PerfectCare AquaPokud nastavování teploty ještě stale řešíte, určitě je dobré se řídit informační etiketou, která je umístěna na každém oblečení a která doporučuje správnou teplotu.

Také skladování oděvů má svá pravidla. Viset by měly ve vzdušné skříni, pokud možno na ramínku se správnou délkou a šířkou, na kalhoty se doporučuje využívat ramínka k tomu určená tzv. klipsy. Při dlouhodobějším skladování oděvů je vhodné jejich zasáčkování proti prachu.


Přišel čas na změnu„Přišel čas na změnu“

aneb získejte až 1 000 Kč zpět


Chystáte se koupit novou žehličku nebo ji případně věnovat jako dárek?
Pak zbystřete.  Philips pro všechny své zákazníky, kterých si velmi váží, připravil speciální promo akci s názvem „Přišel čas na změnu“. Ta probíháprobíhá od 15 4. do 15. 6. 2014 ve vybraných obchodech s elektrospotřebiči po celé České republice. Pokud si v tomto období zakoupíte vybraný model žehličky nebo žehlicího systému Philps máte možnost získat až 1 000 Kč zpět.

Podrobné informace hledejte v letácích nebo na www.philips.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak zrychlit a zjednodušit žehlení aneb co udělat před a potom…:

Jak zrychlit a zjednodušit žehlení aneb co udělat před a potom…
Jak zrychlit a zjednodušit žehlení aneb co udělat před a potom…
Jak zrychlit a zjednodušit žehlení aneb co udělat před a potom…
Jak zrychlit a zjednodušit žehlení aneb co udělat před a potom…
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
DalšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík ještě jedna hromada Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
v 17:00 mi také ještě padla hromada zlaťákůSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
v 16:57 mi padla ještě jedna hromada zlaťáků Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
že v telce mluví o nadnormálních teplotách, já topím jak divá a je mi zima, tak už aby to bylo!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles