Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?

5. 06. 2014 | Trendy
Jaro již pomalu končí a přichází čas hřejivého slunce, dlouhých večerů a vysedávání s přáteli na zahrádkách nebo třeba u pikniku v parku. Lehké šaty, sukně i kalhoty ve zkrácené délce nad kotníky přímo přitahují pozornost k našim nohám a tedy i botám.

Trendy pro léto 2014 se nesou v duchu elegantních kombinací kůže a kovu, netradičních podání starých klasik, hravých plátěnek a invaze sportovní obuvi do světa módy. Poradíme vám 4 tipy obuvi, která by vám neměla v botníku letos v létě chybět.

Páskové sandály s metalickými detaily

Sandály jsou číslem jedna v letní obuvi, a tak se nelze čemu divit, že se nabízejí v desítkách designů, barev a vzorů. Důvodem jejich oblíbenosti je nejen jejich praktičnost, můžeme je nosit ke všem letním outfitům, ale i pohodlí, které v parných dnech zaručují. Z letošních kolekcí vystupují minimalistické sandály v jednoduché a efektní kombinaci kůže a imitace drahých kovů. Zejména zlaté detaily působí luxusním dojmem.

Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?Letní klasika v novém hávu

Balerínky, máme je každá a některé z nás si je tak oblíbily, že jich mají celou sbírku. Mít v botníku více než jeden model balerínek není nic neobvyklého a léto 2014 je rozhodně létem, kdy budete mít možnost pořídit si nějaký ten nový kousek. Balerínky jsou jednoznačně typicky dámskou obuví a tak jim nejvíce sluší sukně, šaty, ale i dámské kostýmky. Balerínky pro aktuální sezonu zrcadlí módní trendy, setkáme se tedy s výraznými barvami, metalickými odlesky i elegantními modely v tlumených odstínech.


Oxfordky pro holky

Kožené polobotky, tzv. oxfordky, nejsou již dávno výsadou pánské módy. Trendy z minulé sezóny, přinášející prvky pánské módy do dámského šatníku, se v našich šatnících snadno zabydlely. A tak nikoho nepřekvapí, že polobotky oxfordky získávají elegantnější linie a odvážné barvy. Nebojte se kontrastů a kombinujte je s oblečením podtrhujícím ženskost, jako jsou šifonové šaty nebo jemné halenky. Sexy look můžete vykouzlit evidentním citováním pánského šatníku. Bílá košile a kalhoty v délce lehce nad kotníky jsou tou správnou volbou.

Hravé plátěné tenisky

Vítěznou obuví pro volný čas jsou jednoznačně plátěné tenisky. Kotníkové i nízké, na klasické i vysoké podešvi. Jednoznačným trendem v plátěných teniskách je hravost. Optimistická barevnost, vzory v podobě velkých i drobných puntíků, hvězdiček a stylizovaných květin tuto sezónu dominují nad konzervativní jednobarevnou variantou plátěnek. Tento oblíbený typ obuvi nemá téměř žádné omezení, můžete je nosit, k čemu vás napadne, jen mějte na paměti, že plátěné tenisky jsou především obuví pro volný čas a zábavu.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?:

Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?
Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?
Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?
Jaké boty by vám v letní sezoně neměly chybět?
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné boty. Smajlík
Nejraději nosím baleríny. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám raději jiný styl
Obrázek uživatelky
profil
Jedině tak ty bílé sandály, které mají vyšší podrážku na patě. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hravost je jistě fajn, ale co tomu říká klenba nohy a páteř....
Obrázek uživatelky
profil
plátěné tenisky i sandálky mám,jsem připravená na létoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles