Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Další Miss
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké bylo soustředění finalistek České Miss 2015

26. 03. 2015 | Aktuality
Deset finalistek České Miss 2015 zahájilo českou část soustředění a příprav na finále letošního ročníku soutěže. Program nabitý přednáškami a workshopy se zajímavými odborníky začal školením o trendech v dekorativní kosmetice a správném líčení se specialisty přední české značky Dermacol. Kosmetické novinky poté vystřídaly aktuální tipy v módě a oblékání, které dívkám představil stylista Jan Pokorný.

Po nedávném zahraničním soustředění má před sebou deset kandidátek na titul Česká Miss 2015 další týden příprav na velké finále. Tentokrát jej strávily v resortu Čapí hnízdo nedaleko Prahy. Dívky, které si chtějí nasadit korunku České Miss, se nejdříve ponořily do tajů kosmetického světa. Před odjezdem na soustředění se svěřily do rukou odborníků kosmetické značky Dermacol, od kterých získaly mnoho dobrých rad a triků, jak zvládnout líčení jako z rukou profesionálního vizážisty.

Jaké bylo soustředění finalistek České Miss 2015Orientovat by se finalistky měly také v módních trendech a stylu, zajímavou proto pro ně byla přednáška stylisty Jana Pokorného. Ten adeptkám na titul královny krásy připomněl, jak oblečení zdůrazňuje osobnost každého člověka, a nabídl hned několik dobrých rad o hledání vlastního stylu v oblékání.

Nakonec připomenul i slova slavného módního velikána Yvese Saint Laurenta, který trendy v módě udával, ale jak sám říkal ‚Módní trendy jsou pomíjivé, styl je věčný‘.

V rámci českého soustředění se finalistky potkaly mimo jiné také s výživovým poradcem Petrem Havlíčkem, mistrem etikety Ladislavem Špačkem, plastickým chirurgem Romanem Kufou z Perfect Clinic, tanečnicí Ivanou Malou nebo herečkou Simonou Postlerovou.

Finále České Miss 2015 se uskuteční
v sobotu 28.3. 2015 v přímém přenosu FTV Prima.


Zdroj, foto: Česká Miss

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka