Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jaké dárky ženy milují aneb ukažte partnerovi, po čem toužíte

26. 08. 2019 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Dámy, cítíte, že byste si zasloužila být obdarovaná? Nás ženy lze potěšit mnoha způsoby. Není to jen nakupování, ale také romantické vyznání lásky. V ideálním případě obojí.

Možná byste mohla svému partnerovi nenápadně ukázat tento článek jako inspiraci, po čem naše srdce touží. No řekněte, není to skvělý nápad? Tak pojďme na to!

Hurá na nákupy!


Jaké dárky ženy milují aneb ukažte partnerovi, po čem toužíteMuži často dlouze přemýšlejí, co tak ženám koupit. Přitom to zas takovou snahu nevyžaduje, ale cení se zejména invence a kreativita. Pro každou ženu je také důležité, jak je dárek zabalen. Dokonce na internetu přitom najdete nápadité dárky pro ženy. Mezi velmi populární patří dárky s věnováním. Není nic romantičtějšího, než nechat vygravírovat nějaký vzkaz nebo připomínku pěkných společných chvil. Mezi takové dárky patří třeba:

    • Malované hrnečky
    • Vonné svíčky

Ženu ale určitě potěší také balíček kvalitní přírodní kosmetiky. S tím žádný muž nikdy nic nezkazí a přírodní kosmetika bez chemie je dnes velkým trendem. Miluje žena na šperky? Potom můžete určitě vsadit na elegantní briliantové náramky. Šperky z drahých kamenů přitom vůbec nemusejí být nedostupné. K vyjádření lásky a vzájemné náklonnosti totiž rozhodně není potřeba investovat statisíce.

Květina je klasika


Jestli ale existuje na světě dárek, který patří mezi ty nejklasičtější, tak je to samozřejmě květina. Ta se hodí pro mnoho příležitostí. Pro ty všední každodenní i pro ty výjimečné. Pro řadu gentlemanů je běžné vrátit se k ženě s kytkou každý den. Je to určitě milá ukázka, jak muži na vztahu záleží. Když chce muž ženu překvapit, určitě může využít třeba doručení květin v Brně, nebo jinou donáškovou službu v závislosti na lokalitě. Určitě je dobré se zaměřit na takové služby, kde květiny aranžují zkušení floristé s dlouholetou praxí v oboru. Jenom takový člověk má dostatečný cit pro to, aby do květiny pomítnul výjimečnost okamžiku.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !