Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké nejlépe nosit zimní doplňky aneb co je nyní IN

12. 01. 2015 | Trendy
Klasikou zimní sezóny nejsou jen teplé bundy a svetry ale také doplňky v podobě hravých šál, hřejivých čepic nebo praktických rukavic. Vedle nich se v oblíbenosti řadí na přední místa doplňky z umělých i pravých kožešin, trendy kšiltovky nebo výrazné klobouky.

V pletených doplňcích vedou neutrální odstíny šedé, buď v celé ploše, nebo v detailech. Nejčastěji se však setkáme s kombinováním výrazných barev, jako je žlutá, fuchsiová nebo tyrkysová. Ze vzorů dominují proužky, zejména v jemné pletáži. Grafické tónování spojením dvou odstínů jemným přechodem, a to na šálách i čepicích, je elegantním řešením pro ty, kteří se bojí křiklavých barev.

Nebojte se bambulí

Čepice je jedním z nevýznamnějších zimních doplňků, který dokáže okořenit chladné měsíce a současně působí jako ukazatel celkového stylu. Navíc je tak snadné s ní experimentovat. Rozmanitost vzhledu, typů, módních interpretací a různých barevných řešení nemá mezí. Zaměřte se zejména na tvar, který bude lichotit vašemu vzhledu. Podlouhlé typy čepic jsou vhodné pro dámy s kulatým obličejem. Máte-li vaše tvář oválný tvar, můžete nosit jakýkoliv druh čepic i baretů. Nepřehlédnutelným prvkem letošní sezony jsou roztomilé kulichy s bambulí, která krásně oživí celkový look.

Jaké nejlépe nosit zimní doplňky aneb co je IN v aktuální sezóněNajdeme je na klasických kuliších ale i na velice extravagantních oversize čepicích. Barety tvoří pozoruhodný módní trend pro zimní sezónu. Jedná se o univerzální pokrývku hlavy pro všechny ženy s jakýmkoli tvarem obličeje. Baret má nádech francouzské elegance a šarmu, s ním snadno vytvoříte elegantní a glamour vzhled.

Šály a šátky a tunely

Hřejí a vypadají skvěle! Šály dokáží dodat celkovému looku šmrnc a tak si na jejich výběru dejte záležet. Zvolit můžete různorodé textury, vzory a délky, což naznačuje velkou škálu možností pro stylové zakončení vzhledu. Oblíbené pletené nákrčníky tzv. tunely dnes dominují nad klasickou vázací šálou, i ta má však své kouzlo. Vedle hřejivých šál nesmíme opomenout lehoučké šály a šátky. Ty můžeme nosit jako efektní doplněk. Šátkům dominují potisky, a to od grafických po malované motivy.

Praktické rukavice

Dlouhé rukavice jsou jedny z nejvíce elegantních doplňků pro chladný večer, zdůrazňují ženské kouzlo a propůjčují jejich nositelce tajemný nádech. Dlouhé rukavice jsou nejen výrazným, ale i velice praktickým doplňkem k pončům a kabátům se zkrácenou délkou rukávů.

Nejvýraznější novinkou této zimy jsou bohatě zdobené rukavice. Inovativní pojetí, založené na prošívání a aplikaci kamenů, dělá z rukavic unikátní šperk pro každodenní nošení. Zakládáte-li si na jednoduchosti, jsou tu pro vás krátké rukavice, které nejsou o nic méně působivé a cool. Pestrá barevná škála, i jemné detaily v podobě drobných puntíků, vylepší každý zimní outfit. Velmi zajímavá a moderní je na rukavicích kombinace dvou materiálu, jako je kůže a tartanový (kostkovaný) vzor. Ti, kteří nedají dopustit na svůj chytrý telefon, by si měli pořídit praktické rukavice vhodné na dotykové zařízení.

Zdroj, foto: Modnidoplnky.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jaké nejlépe nosit zimní doplňky aneb co je nyní IN:

Jaké nejlépe nosit zimní doplňky aneb co je nyní IN
Jaké nejlépe nosit zimní doplňky aneb co je nyní IN
Jaké nejlépe nosit zimní doplňky aneb co je nyní IN
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Rada nosim klobúky
Obrázek uživatelky
profil
Mama dostala chuť štrikovať, tak môžem nosiť čapice podľa mojich predstáv Smajlík


Obrázek uživatelky
profil
já čepice nosím, letos mám s bambulíSmajlík..zaujalo mne to o rukavicíchSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěknéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ty sluchátkové klapky na uši nemají chybu, ty si pořídím.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles