Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaký bude rok 2011?

30. 12. 2010 | Zajímavosti
Brzy se rozloučíme se starým rokem. Někomu se letošek povedl a oslaví jeho završení bujaře a vesele. Mnozí z vás ale byli tímto a předcházejícím rokem zkoušeni, prověřování a jako diamant broušeni do vysokého lesku těžkými životními situacemi. Komunikace planet, těch neúprosných sudiček, co hrají domino s lidským osudem, tomu přesně odpovídala. Nebyly to vždy lehké časy, ale kolo života se naštěstí otáčí stále. A jaký tedy bude rok, který právě přichází? Na to jsme se zeptali kartářky a astroložky Noor z Věštírny Květy Fialové.

Co říkají hvězdy o roce 2011: Bude dobrý, nebo špatný?
Určitě dobrý. Už proto, že jsme se ho všichni dožili a máme ten dar a tu možnost popasovat se se všemi jeho výzvami, otevírat se stále novým vztahům, novým možnostem, přehodnocovat známé a nefunkční názory a utvrzovat se v těch správných a životaschopných. Máme před sebou další rok, další šance, a to je skvělé.

Čekají svět nějaké výrazné pohromy?
Bohužel musím potvrdit, že i nastávající rok se budeme potýkat s nevyzpytatelností přírody. Hvězdy mluví o bouřlivých projevech elementu ohně, lze očekávat sopečnou činnost, rozsáhlé požáry, horko a sucha. Dočkáme se možná i ekologických katastrof, výbuchů a pumových atentátů se ztrátami na lidských životech. O slovo se hlásí i zapomenuté nemoci, které moderní medicína považuje za vyřešené.

astroložka NoorA co naše země, čekají ji nějaké katastrofy, třeba povodně?
Rozvodněné toky řek už nehrozí takovou silnou, v menší míře o nich uslyšíme koncem dubna, nebudou už ale zdaleka tak ničivé jako v minulých letech. Katastrofy velkého rozsahu se naší zemi pravděpodobně vyhnou, ovšem hvězdy varují před požáry a ničivými větry. Nebude se však jednat o události územního rozsahu.

Jak to bude příští rok s ekonomickou krizí?

Následky světové krize už odeznívají, to se týká již konce letošního roku. Příští rok se ekonomická situace pomalu stabilizuje a lidé se i psychicky uklidní. Ovšem přijdou zřejmě nepopulární a nevítané zákonné návrhy, jak sáhnout lidem do peněženek ještě hloub. V této souvislosti předpovídám v druhé polovině roku stávky a vyhrocenou občanskou nespokojenost.

Ještě krátce k jednotlivým znamením,

jaký bude pro ně rok 2011?


Berani, Střelci a Lvi
naberou především pracovně nový vítr. Čeká je spousta nových nápadů a chuť aktivně provádět životní změny. Plodný, živý rok.

Kozorozi, Panny a Býci prožijí konečně období lásky. Nové vztahy pro nezadané, čerstvý vítr ve stagnujících citových svazcích.

Raci, Ryby a Štíři se pohrouží především do sebe, hvězdy přejí sebepoznávání a studiu.

Vodnáři, Váhy a Blíženci si konečně trochu odpočinou, vzdušným znamením půjde podnikání, investice, šanci mají sázkaři i hazardéři.


Lze vůbec horoskop takhle zobecnit?
Obecné horoskopy jsou zábavné a někdy překvapivě přesné, ale ten váš, osobní, získáte jen z vlastních dat narození a sestavený přímo na míru. Věštci z Věštírny Květy Fialové vám pomohou sestavit podrobnou mapu toho, co vás v příštím roce čeká. Dají vám náčrt prostoru, kterým se pohybujete za svým cílem. Je prima mít kormidlo, sextant a dalekohled, ale mapa je to, co nás už napřed upozorňuje na mělčiny, skály pod hladinou a vodní víry, které táhnou do hlubin. Taková mapa vám poskytne informace o obdobích, která jsou vhodná k postupu, růstu a riskování, ale také varují před okamžiky, kdy je lepší z ulity nevystrčit ani nos. Žít musíte stejně sám, ale je dobré být připraven.


Za Věštírnu vám do Nového roku přeji ten správný vítr, příznivé hvězdy a hlavně, nikdy nekončící smysl pro humor.

                                                                                     Vaše astroložka Noor



Dne 30. 12. 2010 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - čas: 8-12 hodin:

(po tomto datu/čase na Vaše dotazy již odpovídáno nebude!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Příští rok Vám v lásce přináší hlavně naději, muže svého života už znáte, teď se budou dít hlavně věci, které umožní, abyste byli spolu úplně a bez překážek. Spousta věcí je na něm, karty radí ustoupit stranou a nechat ho jednat. Ono mu jen prospěje, když se ve Vašich očích ukáže jako rozhodný muž.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nadcházející rok Vám nepřináší razantní změny v soukromí, spíš takový hloubkovější ponor do Duše, přemýšlení o tom co je pro Vás skutečně dobré....... Ve zdraví naopak nastane radikální změna k dobrému, to nejhorší už máte za sebou, ale čeká Vás dlouhodobá rekonvalescence a regenerece sil na fyzické i psychické úrovni. Letos jste sahla hluboko do zásob energie, nadcházející rok hlavně odpočívejte a myslete na SEBE Smajlík PF2011
Obrázek uživatelky
profil
Vaše dcera se k lásce staví trošinku zbrkle a někdy, nehněvejte se - naivně. Je to dobrý a důvěřivý člověk a někdy se spolehne spíš na to, čemu chce věřit, než na rozum a zjevnou realitu. Příští rok opráší starou lásku a tentokrát snad trochu přibrzdí.. a bude to dobře. Ještě ji ale potrápí nějaký následek z předchozího vztahu, ta věc je stará tak 3-5 let. Ze zdraví dceru můžou potrápit migrény, pokud je nevyřeší odblokování krční páteře, zaměřte pozornost na gyekologickou oblast. SmajlíkŠťasný nový rok.
Obrázek uživatelky
profil
ale zajímá mě moje dcera - 30.4.1968: zdraví, láska... Děkuji.
Obrázek uživatelky
profil
také bych chtěla vědět, jaký bude příští rok v osobním životě a hlavně zdravotní stav, zda již nastane nějaké zlepšení.
Děkuji, přeji hezký zbytek dne
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles