Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaký bude rok 2011?

30. 12. 2010 | Zajímavosti
Brzy se rozloučíme se starým rokem. Někomu se letošek povedl a oslaví jeho završení bujaře a vesele. Mnozí z vás ale byli tímto a předcházejícím rokem zkoušeni, prověřování a jako diamant broušeni do vysokého lesku těžkými životními situacemi. Komunikace planet, těch neúprosných sudiček, co hrají domino s lidským osudem, tomu přesně odpovídala. Nebyly to vždy lehké časy, ale kolo života se naštěstí otáčí stále. A jaký tedy bude rok, který právě přichází? Na to jsme se zeptali kartářky a astroložky Noor z Věštírny Květy Fialové.

Co říkají hvězdy o roce 2011: Bude dobrý, nebo špatný?
Určitě dobrý. Už proto, že jsme se ho všichni dožili a máme ten dar a tu možnost popasovat se se všemi jeho výzvami, otevírat se stále novým vztahům, novým možnostem, přehodnocovat známé a nefunkční názory a utvrzovat se v těch správných a životaschopných. Máme před sebou další rok, další šance, a to je skvělé.

Čekají svět nějaké výrazné pohromy?
Bohužel musím potvrdit, že i nastávající rok se budeme potýkat s nevyzpytatelností přírody. Hvězdy mluví o bouřlivých projevech elementu ohně, lze očekávat sopečnou činnost, rozsáhlé požáry, horko a sucha. Dočkáme se možná i ekologických katastrof, výbuchů a pumových atentátů se ztrátami na lidských životech. O slovo se hlásí i zapomenuté nemoci, které moderní medicína považuje za vyřešené.

astroložka NoorA co naše země, čekají ji nějaké katastrofy, třeba povodně?
Rozvodněné toky řek už nehrozí takovou silnou, v menší míře o nich uslyšíme koncem dubna, nebudou už ale zdaleka tak ničivé jako v minulých letech. Katastrofy velkého rozsahu se naší zemi pravděpodobně vyhnou, ovšem hvězdy varují před požáry a ničivými větry. Nebude se však jednat o události územního rozsahu.

Jak to bude příští rok s ekonomickou krizí?

Následky světové krize už odeznívají, to se týká již konce letošního roku. Příští rok se ekonomická situace pomalu stabilizuje a lidé se i psychicky uklidní. Ovšem přijdou zřejmě nepopulární a nevítané zákonné návrhy, jak sáhnout lidem do peněženek ještě hloub. V této souvislosti předpovídám v druhé polovině roku stávky a vyhrocenou občanskou nespokojenost.

Ještě krátce k jednotlivým znamením,

jaký bude pro ně rok 2011?


Berani, Střelci a Lvi
naberou především pracovně nový vítr. Čeká je spousta nových nápadů a chuť aktivně provádět životní změny. Plodný, živý rok.

Kozorozi, Panny a Býci prožijí konečně období lásky. Nové vztahy pro nezadané, čerstvý vítr ve stagnujících citových svazcích.

Raci, Ryby a Štíři se pohrouží především do sebe, hvězdy přejí sebepoznávání a studiu.

Vodnáři, Váhy a Blíženci si konečně trochu odpočinou, vzdušným znamením půjde podnikání, investice, šanci mají sázkaři i hazardéři.


Lze vůbec horoskop takhle zobecnit?
Obecné horoskopy jsou zábavné a někdy překvapivě přesné, ale ten váš, osobní, získáte jen z vlastních dat narození a sestavený přímo na míru. Věštci z Věštírny Květy Fialové vám pomohou sestavit podrobnou mapu toho, co vás v příštím roce čeká. Dají vám náčrt prostoru, kterým se pohybujete za svým cílem. Je prima mít kormidlo, sextant a dalekohled, ale mapa je to, co nás už napřed upozorňuje na mělčiny, skály pod hladinou a vodní víry, které táhnou do hlubin. Taková mapa vám poskytne informace o obdobích, která jsou vhodná k postupu, růstu a riskování, ale také varují před okamžiky, kdy je lepší z ulity nevystrčit ani nos. Žít musíte stejně sám, ale je dobré být připraven.


Za Věštírnu vám do Nového roku přeji ten správný vítr, příznivé hvězdy a hlavně, nikdy nekončící smysl pro humor.

                                                                                     Vaše astroložka Noor



Dne 30. 12. 2010 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - čas: 8-12 hodin:

(po tomto datu/čase na Vaše dotazy již odpovídáno nebude!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1…   4   5   6   7  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Také by mě zajímal příští rok. Zda už konečně skončí ty problémy a starosti.Jsem narozena 28.3.1952 Děkuji.
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na syna,zda najde práci.Je narozen 24.5.1988
Také by mě zajímalo,jestli najdu nějakého přítele. Jsem 4 roky vdova. Narozena jsem 8.4.1957.
Děkuji
Obrázek uživatelky
profil
také bych chtěla vědět jaký budu mít příští rok jak v pracovním, tak osobním životě a na moje zdravíčko. Jsem narozena 26.7.1975
hezký den Markéta
Obrázek uživatelky
profil
Tak já bych chtěla vědět, jestli bude příští rok pro mě úspěšný v pracovním i osobním životě.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles