Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaký dárek vybrat pro svého partnera k Valentýnu?

11. 02. 2019 | Svátky

Většina lidí v tyto dny i bez pohledu do kalendáře registruje blížícího se Valentýna - tedy den, který se i u nás pomalu vžil jako svátek všech zamilovaných. Přiznám se, že většinu „importovaných“ svátků nemám ráda a prostě je ignoruji. A Valentýn 14. února není výjimkou. Pokud by mělo jít čistě jen o datum, pak mám s láskou spojený 1. máj.

Je mi ale jasné, že zejména mladší generace to vnímá jinak a přibývá u nás také těch, kteří slaví jak Valentýna, tak První máj. Svátek zamilovaných provází nejen láska, ale i dárečky nebo dokonce okázalé oslavy. Komerční stránku „Valentýna“ bych pominula - je přece nakonec jen na nás, jestli tento svátek oslavíme. A hlavně jak.

Možná patříte k těm, kteří si právě lámou hlavu nad tím, čím potěší svého miláčka.

Které dárky patří na Valentýna k těm nejčastějším?

Převážně u mladších zamilovaných párů vede romantika ve dvou v podobě pobytu nebo zájezdu. To je dárek, kterým rozhodně nemůžete nic pokazit. S nabídkou různých luxusních pobytů (třeba jen víkendových) přichází celá řada cestovních kanceláří. Vybírat samozřejmě můžete i na netu, je skutečně z čeho - na své si přijdou opravdu všichni. Zamilovaní si mohou užít třeba romantickou noc pod pařížským nebem, nechat se opečovávat v lázních nebo hotelu s wellness programem, vyrazit slavit na naše nebo zahraniční hory...

Sv. ValentýnJe známo, že láska prochází žaludkem. Možná proto (nebo pro nedostatek fantazie?) jsou oblíbenou formou oslavy i večeře v restauracích. Svou lásku tak můžete dát najevo nad talířem luxusního menu pro zamilované, které velká část restaurací nabízí.

A protože ženu ani květinou neuhodíš (v tomto případě neurazíš), dalším velice častým dárkem jsou květiny;  dnes je koupíte ve velkém výběru i uprostřed mrazivých dnů. Romantické kytice pro přítelkyni, manželku nebo tajnou lásku pánové většinou mohou koupit už uvázané k této příležitosti. Hodí se nejen řezané, ale také květiny v květináčích doplněné třeba přáníčkem a moderně naaranžované. Nejčastěji kupovanou květinou zůstávají rudé růže.

„Klasikou“ jsou také dárky pro ženy i muže v podobě parfémů nebo jiné kosmetiky.  Potěší jistě i speciální valentýnský dort nebo stylová bonboniéra, samozřejmě nejlépe doplněné sektem. Mezi časté dárky patří i svůdné noční košilky, erotické prádlo nebo erotické hračky.  Obchody nabízejí  netradiční dárky v podobě keramiky, originálních svíček, různých plyšáků, her pro zamilované...  Pro dotvoření domácí atmosféry poslouží různá CD nebo DVD se zamilovanými nebo relaxačními písničkami. Originálními dárky jsou například hrníčky, polštářky nebo těžítka s fotografií milované osoby, které vám zhotoví každý digilab (jen tento dárek nesmíte nechávat na poslední chvíli).

Jaké další netradiční dárky můžete pořídit?

Pro ni například různé masáže (masáž lávovými kameny, aromatickou masáž, medovou masáž, tantra masáž nebo rovnou masáž pro dva atd.), pro čerstvé maminky se nabízejí poporodní masáže nebo relaxační balíčky. Dále jsou to vyhlídkové lety, darovat lze i romantiku na jachtě nebo třeba kurz kreslení. Pro něj připadají také v úvahu masáže a kromě toho například relax v pivních lázních (i pro dvojice), bungee jumping (ten si užijete asi rovněž ve dvou) a nebo různé gurmánské zážitky.

Možností je opravdu spousta. Každopádně mějte na paměti, že vynucená romantika opravdu nestojí za to. Pokud ho slavíte, oslavte si Valentýna po svém - hlavně ať je co nejkrásnější! 


Uznevim - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
..neslavím ValentýnaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles