Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jan Rosák je připraven rozjet Videostop již tuto sobotu

3. 03. 2011 | Televizní tipy

Vaše nejoblíbenější filmy, legendární herci, váš důvtip, zábava a nezapomenutelný Jan Rosák... To je Barrandovský Videostop! Tři soutěžící se utkají o zajímavé ceny a jejich poradci z řad známých osobností Vás provedou filmovým a televizním nebem, z rukávu vysypou historky z natáčení a jen na vás je, necháte-li se jimi zmást či dovést ke správné odpovědi k záludným otázkám moderátora Jana Rosáka.


Moderátor Jan Rosák o sobě dlouho nedal znát. Z televize se vytratil a spokojeně si žil v Mníšku pod Brdy, kam se před lety s rodinou přestěhoval, aby si užíval si čerstvého vzduchu na venkově.


Jjan-rosakeho jméno se ale zapomenout nedá. Většina z nás má Jana Rosáka spojeného se soutěží Videostop, ke které se teď, vrací na televizi Barrandov.


Štáb z pořad Prominent byl zvědaví, a tak se za Janem Rosákem vypravil a strávil s ním den. Hned ráno s dcerou Zuzanou vyvenčili psy, odpoledne se pak rozpovídal v jeho restauraci v Mníšku a odsud s ním štáb hned vyrazil na tenis, kterému se moderátor věnuje s velkou oblibou. „Trénuje i třikrát, čtyřikrát v týdnu, když má na to čas,“ říká o manželovi jeho žena.


Barrandovský Videostop sledujte již
tuto sobotu ve 21:10!




Zdroj: TV Barrandov


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Je to pěkný pořad, jsem ráda, že se vrací.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám moc ráda a dříve jsem se dívala .Videostop byl oblíbený.
Obrázek uživatelky
profil
snad inteligentní zábavaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
stará struktura....když jsme bydleli v Praze a ještě nekoupili tu blbou chalupu, co se na ní akorát dře, peníze letí a vidět to není, jezdili jsme s dětmi na Výstavistě.
Jóó, to byly časy! Pan Nesvadba nás zadara zatáhl na představení, manžel mne nachytal s príma zábavou s panem Čenským,fakt je príma.
Paní Naděnka Konvalinková, na tu nedám dopustit, jednou jsem seděla vedle ní na nějakém vystoupení, moc lidí tam nebylo a my si tak popovídaly, tedy řehtaly se v jednom kuse, že i manžel na mne vrhal divné pohledy...Pchch, já se bavila, on čučel jak kakabus. Dodnes nevím, na čem jsme to byli.
Naďa je moje krevní skupina, leč já nejsem známá.
Obrázek uživatelky
profil
pana Rosaka mam rada a Videostop byl vzdycky super, to je dobre, ze se vraciSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles