Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jana Boušková zmátla Vydru parfémem

11. 05. 2010 | Televizní tipy

 „Máš tady ženu, Vašku, to ti garantuju,“ vysloví Bob Klepl svou předtuchu. A předtucha je správná, hostem tohoto dílu pořadu Hádej, kdo jsem! bude opravdu herečka Jana Boušková, manželka Václava Vydry. Nejenže Jana muži doma neprozradila, že bude hádat zrovna její totožnost, ale dokonce se uchýlila k rafinovanému maskovacímu manévru. Divákům přizná, že použila jiný parfém, aby ji manžel nepoznal podle vůně. Od studií na konzervatoři, tedy v podstatě od chvíle, kdy se s Václavem poznali, je totiž věrná stále stejné značce.

 

Janu Bouškovou spojuje s Václavem Vydrou více než manželský slib. Znají se zhruba 40 let, žijí spolu 26 let, ale vzali se teprve před třemi lety. Společně hrají v několika zájezdových představeních – například v Turecké kavárně, Co v detektivce nebylo nebo ve Věrných abonentech. A jsou průvodci pořadu Televize Prima Prostřeno! Takže i když jsou hodně pracovně vytížení a Jana hraje v několika divadlech, potkávají se často i při práci.

Jejich společnou velkou láskou jsou koně, které dokonce vlastní. Jana ale přiznala, že na nich momentálně nejezdí. „Před třemi lety jsem z koně spadla a zlomila si několik žeber. Když jsem na něj zhruba před půlrokem znovu nasedla, dostala jsem strach a kůň to poznal. Což není dobré, takže jsem se k ježdění stále ještě nevrátila,“ přiznala. Janu s Václavem spojují také různé další záliby. Oba například propadli kouzlu jachtingu a tance.

 

Jana Boušková (56) vystudovala Pražskou konzervatoř a už během ní hostovala v Národním divadle, kde je dodnes v angažmá. Vidět ji tu můžeme například v představeních Revizor, Lucerna, Nepřítel lidu nebo Spasení. Z televizních rolí si ji diváci pamatují například z pohádek jako byly Nezbedná pohádka nebo Strach má velké oči, ze seriálů Žena za pultem, My z konce světa, Přítelkyně z domu smutku, Život na zámku nebo Šípková Růženka. Před dvěma lety si s Václavem zahráli manželský pár v seriálu Televize Prima Ošklivka Katka.

 

Kromě jachtingu a tance Jana ráda plave a lyžuje, cvičí na míčích. Ráda taky vaří, je vyhlášená kuchařka. Jana byla provdaná za tragicky zesnulého herce Petra Svojtku, s nímž má syna Honzu. S Václavem Vydrou vychovala nejen jeho, ale i svou neteř Terezu, dceru své sestry Evy, která zemřela před několika lety.

 

Hostem pořadu Hádej, kdo jsem! bude Jana Boušková v úterý 11. května ve 20 hodin na Primě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
také je mám ráda. Jsou to lidé, kteří ze sebe nic nedělají. Jsou milí, pilní a pohodoví.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám je ráda oba.Jsou to výborní herci a navíc mají rádi zvířata, moc jim fandím.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to moc a moc výborná herečka!!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle