Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní generální úklid. Zn.: Rychle a efektivně

24. 01. 2017 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Do dokonale uklizeného a hlavně čistého domova se každý vrací rád. Obzvláště po dlouhé zimě, kdy se vše začíná probouzet k životu, volá většina domácností po důkladné očistě. Ať chcete nebo ne, generální úklid dá vždy zabrat. Naštěstí existují šikovní pomocníci, se kterými vám půjde vše doslova od ruky a čas strávený úklidem se výrazně zkrátí. Odteď vše zvládnete rychleji, efektivněji a bez větší námahy.

Když můžete práci

přenechat jiným


čistič oken EcovacsS příchodem prvních jarních dnů se slunce intenzivněji opírá do oken a případné šmouhy i nečistoty na skle jsou více viditelné. Na seznam jarního úklidu rázem přibude nezbytná povinnost, mytí oken. Tato činnost nepatří k nejoblíbenějším domácím pracím, protože je časově i fyzicky náročná. Řešení nabízí robotický přístroj na čištění oken (Robotický čistič oken Ecovacs Winbot 850, cena: 9 999 Kč, Kasa.cz), který precizně vyčistí a vyleští okna a různé druhy skleněných povrchů. Bez problému se dostane i do rohů a těžko přístupných míst. K jeho obsluze nebudete potřebovat žádný složitý návod. Přístroj připojíte do elektrické sítě a umístíte jej na plochu, kterou potřebujete vyčistit. Po zapnutí se robot automaticky přisaje ke sklu, a poté už dělá práci sám bez nutnosti vaší asistence. Zatímco se robot pečlivě stará o čistotu vašich oken, vy se můžete pustit do dalšího úklidu.

robotický vysavač RoombaBez námahy můžete vyčistit i podlahy. Nejprve zaúkolujte robotický vysavač, který dokonale vysaje vaši domácnost díky perfektnímu systému navigace, tichému chodu, dlouhé výdrži baterie a filtru vhodnému i pro alergiky (Vysavač robotický iRobot Roomba 866, cena: 14 989 Kč, Kasa.cz). Dokonalý úklid dokončete robotickým mopem (Robotický mop iRobot Braava 380 Turbo, 8 989 Kč, Kasa.cz), který je tichý, nikoho neruší a přitom odvádí výtečnou práci. Díky zabudovanému zásobníku na čistící roztok udržuje utěrku z mikrovlákna během úklidu neustále vlhkou, což zaručí odstranění i odolnějších skvrn.

Jak na úklid oken efektivně a ekonomicky?


Pokud nevyhledáváte robotické pomocníky, práci s úklidem oken vám usnadní čistič oken (Čistič oken Leifheit Window Cleaner s tyčí a mopem, 1 490,- Kč, Kasa.cz). Prach a nečistotvy usazené na žaluziích odstraníte několika metodami. Jednou z účinných a rychlých způsobů je použití speciálního kartáče na žaluzie (Čistící kartáč na žaluzie Leifheit, cena: 123 Kč, Kasa.cz), s jehož pomocí z žaluzií okamžitě odstraníte i dlouhodobě nahromaděný prach.

Parní čistič HooverSnadný úklid bez chemie


Pro běžný úklid zpravidla používáte hadr, koště, houbičku a hlavně nejrůznější chemické přípravky. Proč to ale nezkusit jinak. Revoluci v úklidu bez použití chemie představují parní přístroje. Jedná se o účinný a především levný způsob. Drahé čisticí prostředky plné chemie už potřebovat nebudete. Parní čistič (Parní čistič Hoover SSNHB1300, cena: 1 228,- Kč, Kasa.cz) pracuje pouze s vodou a dezinfikuje pomocí páry. Práce s parním čističem navíc není vůbec složitá. Do zásobníku v přístroji dáte vodu, čistič zapnete a během několika vteřin se připraví pára. V okamžiku, kdy nástavec přiložíte k povrchu, čistič začne pracovat. Přístroj za pomoci horké páry uvolní zašlou špínu a nečistoty ve spárách a hůře dostupných místech. Horká pára má ale i další benefity, dezinfikuje, hubí drobné organismy, bakterie, plísně i roztoče. Výhoda parních čističů spočívá i v jejich multifunkčnosti. Využít je můžete k čistění nejrůznějších ploch i povrchů, jako jsou okna, dveře, zrcadla, lednice, ale i koberce, matrace, čalounění a další.

Místo hadru zvolte mop


Mokrý hadr na smetáku dnes k umývání podlah používá opravdu jen málokdo. Myslete proto nejenom na svůj čas i zdraví a pořiďte si profesionální mop a vědro s nášlapným systémem ždímání (Mop sada Vileda Easy Wring UltraMat, cena: 929 Kč, Kasa.cz). Díky inovativní technologii ždímaní už nebudete muset namáčet ruce ve špinavé vodě ani si zbytečně ničit zadá a kolena. S profesionální úklidovou sadou zvládnete umýt všechny podlahy ve vaší domácnosti za malou chvíli a přitom dočista. Stejně kvalitní službu vám udělá robotický mop na podlahy (Mop Vileda ViRobi Slim robotický, cena: 899 Kč, Kasa.cz), který pracuje zcela samostatně a automaticky vyčistí podlahy od veškerých nečistot. Díky kompaktní velikosti se bez potíží dostane i pod nábytek, do rohů i hůře přístupných míst.

parní mop

„Robotický mop oceníte především v domácnosti se zvířaty.  Mopy jsou totiž vybaveny speciální elektrostatickou utěrkou, která bez potíží zachytí veškeré nečistoty včetně vlasů a zvířecích chlupů,“ říká Petr Štursa z Kasa.cz.

Ohromit své okolí hygienickou čistotu a bez chemikálií můžete použitím parního mopu (Parní mop Bleck-Decker, cena: 1 899,- Kč, Kasa.cz nebo Parní čistič Hoover CAP1700D 011, cena: 2 790 Kč, Kasa.cz). Ulehčíte tak nejen své peněžence, času, ale i životnímu prostředí. Za pouhých 30 sekund nahřívání je schopen prostřednictvím obyčejné vody z kohoutku dokonale vyčistit celou vaši domácnost. Stačí jednoduše naplnit snadno snímatelnou nádobku vodou  a pak můžete nevěřícně sledovat, jak si hravě poradí s veškerou špínou. Navíc díky praktickým podložkám vyčistí nejrůznější typy povrchů.

Úklid budoucnosti


Nanotechnologie je dnes skloňována v mnoha oborech. Výjimkou není ani péče o domácnost, kde se tyto přípravky staly jedinečným způsobem ke zkvalitnění úklidu. Za pomoci nano prostředků zvládnete jednoduše vyčistit zdánlivě nevyčistitelné, vylepšit stav různých povrchů i prodloužit životnost materiálů. Práce s nano kosmetikou je jednoduchá. Stačí ji aplikovat na povrch, který potřebuje vyčistit či nějak vylepšit.

nanokosmetika Stillguard

Po aplikaci se na povrchu nejprve vytvoří tzv. mřížka, nanočástice následně pronikají do nerovností na různých površích a vyplňují otvory všech velikostí. Dokáží ochránit povrch před poškozením. Vytvořená vrstva zvládne kromě jiného odpuzovat vodu, mastnotu, bakterie a jiné organické nečistoty. Spolehlivě si poradí např. s vodním kamenem, zašlou špínou ve sprchovém koutě, chrání skleněné povrchy proti znečištění a usazování minerálních a vápenatých povlaků a další. (Set nanokosmetiky STILLGUARD pro čistou domácnost, cena: 2 490 Kč – po použití slevového kódu CHYTRAZENA do 28. 2. 2017 v 1. kroku objednávky cena pro vás 1 190 Kč, Kasa.cz)




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jarní generální úklid. Zn.: Rychle a efektivně:

Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
Jarní generální úklid.  Zn.: Rychle a efektivně
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super ceny robotů,nanotechnologieSmajlík,manžel používá do auta
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles