Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní make-up a hair trendy 2015

2. 04. 2015 | Krása
Nejen přední módní návrháři uvádějí na aktuální jarní sezonu nové trendy v módě, ale i na kosmetickém poli po zimě přichází obměna v podobě výraznějšího líčení, svěžích barev a jemného a jarního looku.

Inspirace 60. léty

Linky a zase linky. Velkým kosmetickým trendem budou na jaře výrazné černé linky. Čím výraznější tím lepší. Kromě klasických černých linek jsou novým prvkem v líčení čárky nad i pod očima, či vlnovkové linky. Odvážné dámy mohou zkusit tzv. rozmazané linky. Klasické černé linky rozetřete jemně malým štětečkem. Kromě černých linek se nebojte ani výraznějších barev jako je oranžová, mátová nebo růžová.

Vášnivé rty

Letošní jaro a léto by vám v kosmetickém arzenálu neměla chybět rudá rtěnka, která dodá do tváře opravdovou vášeň. Vybírejte z třešňových čirůžovočervených, velkou novinkou je pak švestková barva. Ta se hodí především pro brunetky.

Jarní make-up a hair trendy 2015Pastelové barvy

Jaru sluší pastelové barvy. Béžová, mátově zelená, světle oranžová. Vytvořte si jemné oční stíny nebo výrazné pastelové oční linky. Ostatní make-up nechte tzv. naked – minimální. Pouze lehký make-up.  Lehce natřít řasenkou a jemná růžová řasenka.

Nedomalované nehty

Minulý rok bylo v nehtech trendem číslo jedna vícebarevné malování. Letos budou in „polovičně“ nalakované nehty. Zaleží jen na vaší kreativitě, zda si na nehet namalujete pouze jednu čárku nebo zda si nehet nalakujete pouze z poloviny.

Zdravíčka

Bledulím jarní sezona nepřeje. Určitě si do své kosmetické taštičky pořiďte letos zdravíčko. Nejlépe v jemné růžové barvě. Kromě klasických pudrových zdravíček můžete vyzkoušet i tekutá zdravíčka, která vypadají svěže a přirozeně. Růž dávejte vždy na lícní kosti. Tváře si nezapomeňte přepudrovat transparentním pudrem, který je udrží déle nalíčené.

Hladké vlasy

Zapomeňte na difuzéry, kulmy a natáčky. Na jaře se nosí hladké rovné a lesklé vlasy. Velkým trendem je také tzv. wet-look. Vlasy si zepředu nagelujete nebo navoskujete směrem dozadu. Zadní vlasy nechte volně bez přípravku. Vše bude vypadat jako byste se právě vynořila z vody jako mořská panna. Používejte opravdu kvalitní prostředky, ať vaše vlasy nevypadají mastně.

Méně je více

Velkým trendem je také minimalistické líčení. Umělé řasy odhoďte a místo toho používejte obyčejnou kvalitní řasenku, která nedělá žmolky. Hutný make-up si nechte na zimu a používejte lehké make-up báze. Oči naličte tělovými stíny a na tváře si dejte jemnou tvářenku, vše  dokončete jemně růžovou rtěnkou. Tzv. naked líčení se nehodí na večírek, ale je ideální na běžné nošení, navíc dámám nad 30 let dokáže při perfektním provedení ubrat pár let.

Zdroj, foto: Krasa.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !