Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní očista a detoxikace pleti

30. 03. 2010 | Krása

Během dlouhé zimy dostala pokožka celého našeho těla zabrat a vlivem nepříznivých klimatických podmínek a častého střídání teplot může vypadat unaveně a bez energie. S nastávajícím jarem je proto ten nejvyšší čas vrátit jí zdravý a svěží vzhled. 

Trendem letošního jara je především biokosmetika, neboť zbytečně nezatěžuje kůži a celý organismus umělými chemickými látkami. Ty se po vstřebání do krevního oběhu mohou usazovat v tkáních nebo způsobovat různé alergie.

Nejlepším způsobem, jak pokožku znovu rozzářit, je šetrně ji zbavit odumřelých buněk a usazených nečistot použitím
peelingu a napomoci tak její regeneraci. Vyzkoušejte například tělové peelingy kombinující účinky třtinového cukru a rostlinných olejů. Třtinový cukr bohatý na ovocné AHA kyseliny pleť jemně obrousí a zbaví odumřelých buněk, zatímco rostlinné oleje ji důkladně vyživí a zanechají jemnou a sametově hladkou.


Pro jarní pleťovou detoxikační kúru jsou ideální kosmetické přípravky s obsahem zeleného jílu. Tato látka obsahuje vysoké množství minerálních látek a stopových prvků. Odstraňuje z pokožky toxiny a nečistoty, které se usazují pod kůží. Absorbuje přebytečný maz a pomáhá při léčbě akné. Díky svému jemnému abrazivnímu účinku z pleti odstraňuje odumřelé kožní buňky. Vyzkoušejte proto pleťové masky využívající účinků zeleného jílu. Pleť vyčistí do hloubky, uvolní ucpané póry a odhalí hladkou, jemnou a rozjasněnou pleť. 

S přicházejícím jarem mnoho z nás postupuje různé detoxikační diety nebo kúry, které by tělo měly očistit od toxických látek, které se v našem organismu nahromadily během zimy. Stejně starostlivě bychom však měli přistupovat i k naší pleti, která v zimě velmi trpí jednak mrazivým počasím a střídáním teplot, jednak omezenějším přísunem vitamínů a minerálů z čerstvého ovoce a zeleniny. Pokud své pokožce věnujeme patřičnou péči, odmění se nám zdravým a zářivým vzhledem. 

A to určitě stojí za to!


Zdroj: heaven4skin.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na jar je to ako stvorené na osvieženie
Obrázek uživatelky
profil
Honíme se za puzzlík při Dovemánii, ovše já sama mámtakové problémy s vhodnými přípravky, že po dlouhém hledání jsem si konečně našla přípravky, které mi vyhovují a vůbec nevím, zda právě značka Dove by v mém případě, neudělala více škody, než užitku.
Obrázek uživatelky
profil
Mám stále mastnou pleť. Zaujala mne detoxikační kůra s přídavkem zeleného jílu. Chválí ji tak
dobře, že budu muset vyzkoušet. Problémy s pletí
mám celý život.
Obrázek uživatelky
profil
Na bylinky věřím, ale nějaké biokosmetice moc ne, především to bude pouze dobře předražený módní boom.
Obrázek uživatelky
profil
Chtela bych se zeptat kolik stoji biokosmetika?

Mne to hodne zajima, a jedna vec, da se zakoupit v lekarni?

Dekuji za odpoved
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles