Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní trendy v obouvání

20. 02. 2011 | Trendy

I když se ještě nějaký čas budeme těšit ze sněhové nadílky, zvláště my ženy jsme rády dokonale připraveny. A příprava na jarní sezónu by se rozhodně neměla podceňovat. Nové roční období, nová energie a jistě i pár nových módních úlovků. Jak to bude na jaře vypadat v botníku? Divoce i svůdně…


Tvarově nás opět čeká záplava pohodlných balerín, které si v botnících českých žen našly své místo. Nechybí ani svůdné podpatky a samozřejmě nesmrtelné klíny, které jsou oblíbenou alternativou k životu na vysoké noze. V kurzu je i sportovní městská bota, kterou lehce sladíte se sukní a kalhotami. Z materiálů vede jednoznačně kvalitní kůže a objevuje se i potištěná textilie.


jarni-obuvKaždá kolekce je vždy osobitá, ale ta jarní je vždy obzvláště výrazná. Každý rok je symbolem něčeho nového, startem do nové  sezóny. Pokud toužíte po dobrodružství a zábavě, měli by jste se v ní najít. Kolekce na jaro 2011 přináší novou energii, je svůdná i nevšední,“ říká marketingový ředitel, Lukáš Ohanka.


Voňavé jaro


Designy budou nejen romantické, ale také voňavé. Na jaře totiž vaše nožky zahalíte do květinových motivů a potisků a záplava květin nebude brát konce. Rozkvete vám botník, šatník i doplňky, takže se do prvních jarních dnů vyrazíte zářivě a s úsměvem.


Blýskněte se


Inspirace a ženskost bude na jaře zahalena do lesku. Zářivé kamínky na botách i kabelkách si vás přitáhnou jako magnet a příjemná kůže přesvědčí o kvalitě. Třpytu na jaře prostě neutečete.


Čisté linie


Na jaře nebude chybět sebevědomý podpatek jdoucí ruku v ruce s elegancí a jednoduchostí. Tvrzení „v jednoduchosti je krása“, se potvrzuje snad každou sezónu. Ženy, které chtějí být nenápadné, ale zároveň touží být vidět, si přijdou na své. Nejvýraznějším prvkem je čistá linie a neotřelá trikolorní kombinace. Hlavní roli hraje smetanově bílá, která vytváří pocit jednoty. Tu rafinovaně narušují modrá a červená.


Nesmrtelný denim


denimDenim je prostě IN. Vrací se v pravidelných vlnách a je vždy sexy a chic. Do popředí je postaven klasický dřevák se zahalenou špičkou a odhalenou patou. Typická je masivní podešev a drobné detaily jako cvočky či přezky. Jako denimová královna budete vždy středem pozornosti.


Buďte sexy


Divoký gladiátorský styl je oproti minulému jaru přenesen na vyšší podpatek. Propletené pásečky či perforace působí nekompromisně. Tlumené přírodní barvy nebo zahalený kotník hrají prim. Z kolekce čiší sebevědomí a styl.


Zdroj: BAŤA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pěkné všechny, ale v dřevákách se špatně chodí, bolí z nich nožičky Smajlík
znám to z vlastní zkušenosti.
Obrázek uživatelky
profil
tři kiláky do práce po všelijaké dlažbě, to tedy asi nee
Obrázek uživatelky
profil
tie drevákové podrážky su veľa krát dosť tvrdé
Obrázek uživatelky
profil
Na obrázku tyto botky vypadají pěkně ale chodit v nich celý den ?? No to bych asi nevydržela !!
Obrázek uživatelky
profil
botičky pěkné,ale já už jsem tak spíše na sportovní obuv nebo nižší podpatek
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles