Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní wellness detox v Mariánských Lázních

9. 05. 2019 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Jsou krátké, jsou efektivní, posilují ducha i tělo, jsou odpočinkové, a přesto nabíjející. Řeč je o wellness pobytech, které se v posledních letech těší stále velké oblibě. Toužíte po jarním detoxu? Načerpejte energii v některém z wellness hotelů v Mariánských lázních.

Právě Mariánské Lázně jsou díky čistému vzduchu, nádherné přírodě, skvostné architektuře, bohatému sportovnímu vyžití a wellness službám na vysoké úrovni ideálním místem pro zahnání jarní únavy či pro pozimní detox organismu. Mariánskolázeňské wellness hotely disponují vlastními balneo provozy s bohatou nabídkou wellness balíčků, léčebných a relaxačních procedur. Ve městě navíc najdete mnoho salonů krásy, manikúru, pedikúru, nespočet kadeřnictví. Je tedy zaručené, že domů se budete vracet jako zcela jiná žena – odpočinutá, krásná, sebevědomá.

A jaké wellness procedury vám tuto proměnu zaručí?


Mariánské LázněSvěřte se do rukou profesionálů a relaxujte na některé z mnoha typů masáží (klasické, reflexní, podvodní, lymfatické, thajské atd.), zábalů (např. parafínovém, slatinném), koupelí (vířivé, přísadové, uhličité atd.) nebo vyzkoušejte místní speciality s využitím přírodního CO2 – Mariino jezírko ve spojení s oxygenoterapií či plynové injekce. Absolvovat můžete také tradiční akupunkturu či moderní kryoterapii (léčbu mrazem).
Wellness přístup klade důraz na celkovou rovnováhu člověka, pod kterou rozumí jak fyzické, tak i psychické zdraví. Proto byste si před výběrem té nejlepší wellness dovolené měli odpovědět na pár otázek:


S kým na wellness vyrazit?


Swiss HouseNa wellness se můžete vydat prakticky s kýmkoli. Vždy je však potřeba zvážit, co od wellnessu očekáváte. Pokud jste neustále obklopena lidmi (v práci, v soukromí), pouvažujte nad úplným odstřihnutím a klidně vyrazte sama. Rozhodně to není ostuda, naopak. Single dovolené jsou trendem dnešní doby a využívá je stále více lidí.

Pokud však toužíte po společnosti, neváhejte se obrátit na svou dobrou kamarádku, se kterou na sebe již nemáte tolik času. Dámská jízda o prodlouženém víkendu? Směle do toho.
To stejné platí i v případě partnerského soužití. Potkáváte se jen večer, prohodíte sotva pár slov a jdete spát. Ráno honem do práce, odpoledne děti a domácnost. Wellness pobyt můžete uchopit i jako restart vztahu. Zavzpomínejte, jaké to bylo dřív jen ve dvou. Malé děti dejte babičce na hlídání, větším svěřte domácnost a užijte si čas pouze pro vás dva. Změna prostředí dělá divy. Ve všech oblastech vztahu.

Do jakého typu hotelu?


hotel HvězdaMožností se nabízí spousta. Váš výběr by se měl opět odvíjet od vašich očekávání. Chcete být spíše v klidu a užít si přírodu a domácí atmosféru? Doporučujeme jeden z nejlépe hodnocených wellness hotelů v Mariánských Lázní - hotel SwissHouse s rozlehlou zahradou v blízkosti kolonády Ferdinandova pramene, moderně zařízenými pokoji, profesionálním personálem a výbornou kuchyní se zaměřením na sezónní lokální suroviny. Pokud jste raději přímo v centru dění a máte rádi městský ruch, ubytujte se v hotelu společnosti Danubius. Velké oblibě z řad wellness návštěvníků se těší hotel Hvězda nebo hotel Pacifik. Oba se nacházejí v blízkosti hlavní kolonády a Zpívající fontány. Svým hostům nabízí širokou škálu wellness služeb včetně vlastního bazénu.

Mariánské Lázně myslí i na milovníky sportu. Nordic walking, běhání, tenis, plavání, aerobic, jóga, pilates nebo dokonce lyžování si ani na wellness pobytu nemusíte odepírat. Využijte nabídku místních fitness center nebo přímo sportovního zázemí ve vybraném hotelu. Mariánky jsou navíc rájem pro golfisty – nachází se zde nejstarší golfové hřiště v České republice, kde si zahrají profesionálové, ale prostor dostanou i golfoví začátečníci. Jako jasná volba pro golfový wellness pobyt se jeví hotel Parkhotel Golf v bezprostřední blízkosti golfového hřiště Royal Golf Club Mariánské Lázně.

Na jak dlouho?Parkhotel Golf


Na víkend, pár dní i třeba na týden. Vše se počítá!
Během víkendové dovolené se toho dá stihnout víc, než byste čekali. Pokud máte pár dní volna, zužitkujte je k útěku od každodenní reality a přijeďte do Mariánských Lázní. I krátká dovolená vás obohatí o spoustu zážitků a pomůže načerpat nové síly. Naučte se odpočívat a nechat o sebe pečovat. Připadá vám víkend málo? Přijeďte třeba na týden. Wellness hotely v Mariánských lázních si pro vás připravili několikadenní balíčky, plné blahodárné péče, kterou si zasloužíte.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jarní wellness detox v Mariánských Lázních:

Jarní wellness detox v Mariánských Lázních
Jarní wellness detox v Mariánských Lázních
Jarní wellness detox v Mariánských Lázních
Jarní wellness detox v Mariánských Lázních
Jarní wellness detox v Mariánských Lázních
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pátéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
09. 06. 2019 12:34 Sebrán "Batoh" za 15 bodů
09. 06. 2019 12:29 Sebrán "Auto" za 20 bodů
09. 06. 2019 12:25 Sebrán "Auto" za 20 bodů
09. 06. 2019 12:21 Sebrán "Auto" za 20 bodů
09. 06. 2019 12:16 Sebrán "Auto" za 20 bodů
09. 06. 2019 12:12 Sebrán "Peníze" za 10 bodů

jinak mi padají samé nápoje a jídla

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak teď jsem se pohla
Obrázek uživatelky
profil
A já zase nic.
Obrázek uživatelky
profil
čtvrtéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles