Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jaro bude nabito exkluzivními novinkami

6. 02. 2011 | Televizní tipy
Rozšířené zpravodajství, romantický seriál Tisíc a jedna noc, druhá řada pěvecké show Česko Slovenská SuperStar, seriálový hit Peníkový táta, další premiérové epizody původních seriálů Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Comeback, neobvykle pojatý společenský magazín Backstage, nové díly pořadů Občanské judo, 112, Babicovy dobroty, Rady ptáka Loskutáka… To je jen malá ochutnávka z bohatého jarního programového schématu kanálů Nova, Nova Cinema, MTV a Nova Sport. S bohatou nabídkou novinek nezůstanou pozadu ani internetové kanály Nova Group.

„Zažijte víc!“ je známé programové motto, kterému televize Nova rozhodně nezůstane nic dlužna ani při tvorbě jarního vysílacího schématu pro rok 2011. V únoru přinese divákům každý týden jednu výraznou novinku. Pozadu nezůstanou nova-tiskova-konference-foto-tymani Nova Cinema, MTV a Nova Sport s nabídkou přímých přenosů, exkluzivních premiér i osvědčených pořadů, které mají v programové nabídce díky diváckému zájmu stabilní místo.

ČeskoSlovenská Superstar
Druhá řada nejúspěšnějšího pěveckého projektu opět spojí národy České a Slovenské republiky. Již za pár dnů začnou TV Nova a TV Markíza vysílat megashow, plnou originálního zpěvu, nových pěveckých talentů, hudebních vystoupení, ale také lidských osudů, očekávání, a především vypjatých emocí. Show odstartuje 20. února 2011 a bude provázet diváky po celou první polovinu roku. Na jejího vítěze čeká kromě titulu Česko Slovenská SuperStar i exkluzivní kontrakt v hodnotě 100 000 eur!

Tisíc a jedna noc
Romantický seriál, který nadchl miliony diváků v Evropě, vstoupí do českých domácností prostřednictvím obrazovky TV Nova v neděli 6. února 2011. Jeden z nejúspěšnějších formátů svého druhu, který dosahuje vynikajících výsledků ve sledovanosti, vypráví příběh mladé talentované architektky Šeherezády a úspěšného, přitažlivého a na pohled drsného podnikatele Onura, jejichž cesta ke společnému štěstí bude mnohem komplikovanější, než si vůbec kdy dokázali představit.

5 zpravodajských relací denně!
Od 14. února přibudou na TV Nova ke třem dosavadním zpravodajským relacím dvě navíc – Polední Televizní noviny a Noční televizní noviny. Změny však rozhodně nebudou jen kosmetické, chystá se proměna celkového pojetí zpravodajství. Ve všední den bude téměř kontinuální, čímž chce TV Nova uspokojit stále narůstající diváckou poptávku po co možná nejrychlejší informovanosti. Proto Nova mimo jiné i rozšířila zpravodajský tým a nakoupila nové, moderní technologie.

Seriálové stálice
Na další premiérové díly se můžeme těšit u tradičních stálic programové skladby televize Nova – původních seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. V obou projektech nás čekají neobvyklé dějové zápletky v novém prostředí, osudové zvraty, dramata a radostné události stejně jako nové postavy i slavné návraty režiséra Dušana Kleina a herečky Hany Maciuchové, po němž diváci nepřestávali volat. Pozadu nezůstane ani nova-tiskova-konferenceúspěšný český sitcom Comeback, jehož protagonisté v čele s Ozzákem v podání Martina Dejdara prožijí nevšedním způsobem starosti i radosti všedních dnů.

Filmové premiéry
Z české filmové produkce se můžeme těšit mimo jiné na premiéru komedie Doktor od Jezera hrochů, natočené podle stejnojmenného bestselleru Miloslava Švandrlíka, volné pokračování úspěšné „vinařské“ komedie v hlavní roli s Kryštofem Hádkem a Lukášem Langmajerem 2Bobule či historickou tragikomedii Operace Dunaj, nabízející svérázný pohled na okupaci Československa v roce 1968. Ze zahraniční produkce čeká diváky úspěšné celovečerní pokračování populárního amerického seriálu Sex ve městě, nelítostné drama z doby lovců mamutů 10 000 př. n. l., dvaadvacátý příběh nejslavnějšího agenta Jejího Veličenstva Jamese Bonda Quantum of Solace či přehlídka bojových umění nestárnoucích hollywoodských hvězd Stevena Sezvala v thrilleru Mstitel a Dolpha Lunsgrena v akčním snímku Ochránce.

Nova Cinema
Filmový kanál skupiny Nova Group uvádí jeden z nejúspěšnějších amerických seriálů poslední doby Perníkový táta, příběh středoškolského profesora, jenž tváří v tvář smrti sejde na dráhu zločinu, aby zabezpečil svou rodinu. Milovníky seriálů jistě potěší i premiéra šesté, závěrečné řady úspěšného projektu z lékařského prostředí Plastická chirurgie s.r.o. Opět nás čeká i plejáda slavných hollywoodských tváří. Budeme moci obdivovat herecké umění Toma Hankse (Terminál), Colina Farrella (Telefonní budka), Toma Cruise (Minority Report), Daniela Craiga (Po krk v extázi), Michaela Douglase (Osudová přitažlivost) a dalších. Z domácí tvorby nabízí divákům především dva nejcennější filmové dokumenty poslední doby – Občan Havel a Občan Havel přikuluje.

MTV
S originálním původním pořadem Backstage přichází hudební kanál, jenž nemůže chybět u ničeho zajímavého. Moderátoři Hanka Zajíčková a Dominik Turza nás v něm zavedou do zákulisí nejrůznějších koncertů, adrenalinových či sportovních akcí. Chybět nebudou ani pohledy do života českých, slovenských i zahraničních hvězd.




Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
že by docházel dech
Obrázek uživatelky
profil
větší hrůza než druhá, děs běs
Obrázek uživatelky
profil
patria im sympatie
Obrázek uživatelky
profil
dobrá parta
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavá jarní nabídka.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles