Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaro s MARK coffee scrub

5. 04. 2017 | Krása
-Komerční sdělení-

I Tvoje pokožka dostala během uplynulé zimy zabrat? Hledáš způsob jak se o ni postarat a zbavit ji odumřelých buněk? Potřebuješ ji pořádně hydratovat a připravit na příchod prvních intenzivních slunečných paprsků? Řešením může být kávový peeling MARK scrub, který Tvoji pokožku těla i tváře dostane opět do formy a navíc používání se pro Tebe stane relaxem, na který se budeš těšit.

Z čeho je MARK scrub složený?


Kávové peelingy MARK scrub jsou vyrobené z kávy robusta, kokosového a mandlového oleje, hnědého cukru, mořské soli a vitamínu E. Speciální Face scrub obsahuje i jojobový, avokádový, grepfruitový esenciální a tea tree olej. Právě kombinace těchto přírodních složek, které jsou navíc bez chemie a konzervantů udělají s pokožkou zázraky.

MARK face scrubJak se MARK scrub používá?


Použití je velmi jednoduché. Stačí, jak si v koupelně najdeš 5 minut. MARK cofee scrub nanes na vlhkou pokožku těla a tváře. Do pokožky ho jemně vmasíruj a nechej ho působit 5 minut a potom scrub opláchni.

Ideální je MARK scrub používat 2x týdně. Tvoji pokožku tak připravíš na přicházející jaro a první sluneční paprsky. Tvoje pokožka se Ti odvděčí, uvidíš!

V čem je kouzlo MARK cofee scrub?


MARK je kávový peeling vyrobený z čistě přírodních ingrediencí. Kromě toho, že Tvoji pokožku zbaví odumřelých buněk, hydratuje a vyživí. Mark se umí poprat i s různými nedokonalostmi pokožky, jako je třeba pomerančová kůže a drobné žilky. Speciálně vyvinutý MARK face scrub je navíc složením speciálně určený i na akneózní pleť. Tvoje pokožka bude po použití peelingů jemná, svěží a krásně voňavá. Připrav se na to, že vonět budeš nejen Ty, ale i Tvoje koupelna, takže scrubování nikdy neutajíš ;-).

MARK face a body scrub si můžeš vybrat v pěti vůních: originál (káva), kokos, čokoláda, citrus a peppermint. Speciálně na tvář je určený MARK face scrub Tea tree & Jojoba. Nejnovějším přírůstkem do MARK scrub rodiny je i produkt určený pro péči na rty MARK cofee Lips.

MARK se umí starat nejen o ženy. I pro muže vyrábí speciální kávový peeling s vůní čokolády a pepermintu - „for HIM after GYM“.

Krásné jaro a příjemné scrubování :-) MARK face scrub

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jaro s MARK coffee scrub:

Jaro s MARK coffee scrub
Jaro s MARK coffee scrub
Jaro s MARK coffee scrub
Jaro s MARK coffee scrub
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
čtvrtý
Obrázek uživatelky
profil
05. 04. 2017 17:47 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
05. 04. 2017 17:42 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
05. 04. 2017 17:37 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
05. 04. 2017 17:33 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
Obrázek uživatelky
profil
o jednoho jsem přišla debilní otázkou, vůbec jsem nenašla odpověď Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
třetí
Obrázek uživatelky
profil
05. 04. 2017 17:43 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
05. 04. 2017 17:39 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
05. 04. 2017 17:35 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
05. 04. 2017 17:31 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů

SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles