Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů

26. 03. 2014 | Cesty domů
Do rodiny Kenigrů přibyde nový muž. Není to žádný utajený syn, ale pouze Hynkův kamarád v nesnázích Pavel Pacner. Novou postavu v primáckém seriálu Cesty domů hraje Jaroslav Plesl. Státní zástupce Pavel Pacner je už od první chvíle sympatický muž. Ženy určitě zaujme tím, že se sám stará o malé dítě – dcerku Beátku.

Pokud je vám to jméno povědomé, tušíte správně. O tu Beátku, jejíž maminku Marii léčila Valerie (Lenka Vlasáková), a již si chtěla adoptovat. „Pavel je jedna z nejhodnějších postav, jakou jsem kdy hrál. Mám z něj radost, protože už jsem začínal zapadat do škatulky podivínů a různých prevítů. Tak jsem se rád vydal do těchto vod. Ať hraju jakoukoliv postavu, vždycky se snažím vycházet ze sebe. I tentokrát to dělám a zjišťuju, že mám s Pavlem leccos společného. Například cit pro spravedlnost. Pavel je charakterní člověk se smyslem pro humor a myslím, že není sketa. Ani k ženám, ke kamarádům, dítěti, životu, ani práci. A to se mi na něm líbí,“ říká herec Jaroslav Plesl.

Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domůAni Jaroslav Plesl není na obrazovkách Primy nováčkem. Viděli jsme ho v Letišti i v Zázracích života. „Já jsem trochu plachý a introvert, vždycky mi chvíli trvá, než se rozkoukám a naskočím do seriálového rytmu. Proto mě potěšilo, že se tu potkávám s režisérem Jaromírem Polišenským, stejně jako s některými herci, které znám už ze Zázraků. Tam jsem hrál manžela, který se svou ženou usiluje o početí potomka.

Tady už ho mám. Musím se přiznat, že s tak malým dítětem jsem ještě nikdy nehrál. Ona je takový malý nevyzpytatelný element. Například dneska neměla den a neustále odcházela ze záběru, ale jindy je báječná a moc milá a scény krásně polidšťuje. Natáčet s dětmi vždycky znamená improvizaci, tu mám rád a nebráním se jí, když se člověk občas malinko odchýlí od textu nebo dané situace, scénu to oživí a přináší nové podněty i pro kolegy
,“ říká Jaroslav Plesl – nová posila primáckého seriálu Cesty domů.

Proč se vlastně Pavel Pacner objeví u Kenigrů? Protože se mu v bytě stane havárie a Hynek (Roman Zach) mu nabídne, aby pár nocí přespal u nich ve vile. „Vzpomínám si, že první věta, kterou v seriálu řeknu, zní: ´Omlouvám se, ale je mi to celý trochu trapný´. Tak doufám, že to nebude věta, která bude vystihovat celkový dojem z mé postavy Pavla,“ smál se Jaroslav Plesl.

Prozradíme, že pár dní se o mnoho dní protáhne a že Pavel najde u Kenigrů víc než jen přístřeší. Poprvé se s ním v Cestách domů potkáte ve středu 26.3. 2014.

Jaroslav Plesl se stane od 26.3. 2014 novou posilou seriálu Cesty domů

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů:

Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
Jaroslav Plesl novou postavou seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !