Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jay-Z a Kanye West natočili společně desku

14. 08. 2011 | Novinky
Americký rapper Jay-Z a jeho stejně slavný kolega Kanye West se spojili pro nový projekt. Založili společně kapelu a natočili společné album.  Projekt, který se v hlavách obou pánů zrodil již v minulém roce, dostal název THE THRONE.

Za pár dnů bude mít tento projekt konečně i hmatatelnou podobu -
album s názvem "WATCH THE THRONE". Toto dílko Jay-Z a Kanye West natáčeli více než rok na různých místech naší zeměkoule, skladby tak vznikly například v Londýně, Abu Dhabi, Sydney, Paříži nebo v New Yorku.

album the throneProdukce se ujali například The Neptunes, dlouholetý spolupracovník Kanye Westa Mike Dean nebo RZA. Toto v mnoha směrech jedinečné album v rádiích podpoří aktuální singl "Otis“, ve kterém zazní vokál tohoto soulového velikána vysamplovaný ze skladby "Try A Little Tenderness."

Deska samotná přinese i několik kolaborací. Zahostovali si na ní například Beyoncé, Mr. Hudson nebo Frank Ocean. Celkem bude album obsahovat dvanáct písní, milovníci deluxe verzí jich budou mít o čtyři více. Zajímavý je i samotný obal a zpracování celého bookletu.

To pro The Throne vyhotovil věhlasný designér Ricardo Tisci, který pravidelně navrhuje módní kolekce pro Givenchyho.

Projekt The Throne bude veřejnosti již brzy představen i naživo. Turné, které bude jedinečnou možností vidět dva slavné rappery na jednom pódiu, odstartuje již 22. září v Detroitu a čítá prozatím čtyřiadvacet potvrzených zastávek na americkém území. Zda se následně přesune i do Evropy, ukáže až čas…

Jay-Z a Kanye West se představují na jedinečném projektu The Throne. Jejich společné album „Watch the Throne“ vyšlo u Universal Music 8. srpna 2011.


Zdroj: Universal.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !