Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jdete si občas jen tak cvrknout?

1. 02. 2015 | Vaše příběhy
Před několika lety jsem opustila brány střední školy a pocítila, jaké to je, když hledáte práci kde se dá a všude Vás s úsměvem odmítají, v horším případě se ani neozvou. A tak jsem po několika měsících na brigádách vzala práci na herně.

Upřímně, brala jsem to jen jako brigádu, než si něco najdu, protože tato práce nesplňuje moje představy na dlouhodobé zaměstnání. Moje nouzovka mě ale živí už tři celé roky. Za tu dobu jsem viděla několik lidí, jak prohrávají výplaty, důchody i dědictví a že to jde rychle. Nebudu lhát, taky jsem si to párkrát zkusila, ale potvrdilo se mi, že výhra je v tomhle hodně relativní a většinou krátkodobá. Naštěstí jsem se nezařadila po bok některých kolegů, kteří to zkoušeli, až těmhle mašinám naprosto propadli.

Ale každého věc, co dělá s penězi. Většina lidí nechodí prohrávat výplaty, ale chodí si zkusit štěstí stejně jako někteří chodí sázet na sport nebo na čísla, samozřejmě i tady se najdou extrémní případy. Nejedna paní si přišla svého drahého vyzvednout přímo k nám a myslím, že mnoho z nich ani neví, že si jejich muž chodí zahrát, i když ženy chodí hrát spíše tajně, kdežto muži častokrát přijdou ve skupince nebo z hecu, když jsou napití. To, že se některý z hostů zdrží do rána, už rozhodně není tak obvyklé jako dřív, i tady je znát, že mezi lidmi není tolik peněz jako dřív a jsou mnohem opatrnější.

hernaZa ty roky jsem zde potkala i spousty lidí, do kterých bych to v životě neřekla a spoustu těch, kteří jdou opravdu jen na pivo, panáka a poklábosit. Někteří si jen zkracují čekání na vlak či autobus. Samozřejmě alkohol rozváže lidem jazyk, takže jsem slyšela spoustu historek a příběhů. Veselých i méně.

Tímto článkem nechci nikoho provokovat ani nabádat ke hraní, jen chci znát Váš názor. Takže co si myslíte vy? Jdete si vy nebo někdo z vašich blízkých zahrát nebo se těmto místům vyhýbáte jako čert kříži? A co říkáte slibovanému vymýcení hazardu?


Murmus - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je to hazard,který ničí mnohdy celé rodiny..SmajlíkMajitelé firem s automaty jsou miliardáři, kteří zbohatli na neštěstí jiných.Smajlíkjednoho takového moji spoluobčané zvolili senátorem.Smajlíkdokonce nemá ani trvalý pobyt v Čr, ale v Monaku.
Obrázek uživatelky
profil
ZručitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
s Ludmilenkou...žádná tolerance s automaty...okamžitě zrušit!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
žádná tolerance, úplně vymýtit a nejen o tom mluvit, už nyní je pozdě...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles