Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je to až neuvěřitelné, že mám díky Simoně Krainové pryč 5 cm v pase a 7 kg váhy

1. 12. 2017 | Krása
-Komerční sdělení-

Simoně Krainové (44) rozhodně věk na kráse neubírá, a tak není divu, že je patronkou proměn kliniky estetické medicíny. Jednou z proměn je i nová postava paní Juliany (41) z Orlové.


paní Juliana










„Co se hromadění tuku týče, jsou boky, břicho a záda nejčastějšími problematickými partiemi u žen, často odolávají i cvičení. To byl i případ paní Juliany, proto jsem pro ni zvolil laserovou liposukci SlimLipo, která je nejmodernější a nejšetrnější liposukcí současné estetické medicíny,“ vysvětluje k proměně MUDr. Issam Al Awa z Kliniky YES VISAGE, která je u nás specialistou na tvarování postav.


YesVisage










Laserová liposukce SlimLipo minimalizuje tvorbu modřin a otoků, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování. Při zákroku u jednotlivých partií není vůbec nutná celková anestezie a prakticky již druhý den se lze vrátit do běžného života. Při celkové anestezii lze provést i více partií najednou, klient v takovém případě zůstává na klinice pouze do druhého dne. Tak jako tak, u této liposukce tedy není potřeba žádných extra dovolených.

YesVisage










A to není vše. Toto hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem – tuky mizí a laser zároveň vypíná a zpevňuje pokožku, která tak po zákroku snadno přilne zpět k tělu a odpadá riziko vzniku nerovností či kožních převisů. To potvrzuje i doktor Al Awa: „Ano, laser je to, co činí tuto liposukci výjimečnou a řadí ji mezi nejpopulárnější zákroky současnosti. Navíc díky přesnosti laseru lze kromě klasických partií řešit i povislé paže, kolena nebo podbradek a dvojitou bradu.“ Více o liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

YesVisage










„Díky SlimLipo se mi obvod pasu zúžil o 5 centimetrů a mám dole 7 kilo. Měla jsem z toho takovou radost, že jsem změnila image celkově, spolu s tím špíčkem jsem třeba shodila i vlasy. Jsem teď úplně nový člověk. A hodlám si to udržet,“ prozradila v rozhovoru Simoně spokojená Juliana.

YesVisage










Spokojenost s laserovou liposukcí SlimLipo potvrzuje i sama setra Simony Yvonna nebo třeba herečka Alice Bendová či zpěvačka Kamila Nývltová.

Celý příběh paní Juliany můžete vidět také ve videu:




Tip pro vás:

Vánoce na Klinice YES VISAGE jsou dvojnásobné. K zakoupeným dárkovým poukazům nadělují jako vánoční bonus další poukázky v hodnotě až 15 000 Kč. Ty pak může kupující využít pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoliv. Z více jak 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na nyní velmi populární celkové preventivní vyšetření zdraví. Zda tedy mladší tvář bez vrásek nebo třeba jen příspěvek na nová prsa, liposukci či prevenci zdraví, si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás. Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Asi jsi dorazila z práce že ? Dneska mě rozesmála jedna holčina, která psala, že má po noční, že jde spát a kliká za ni manžel SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
........ 1
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je dobře ze to padalo, já toho zas moc nestihla, jen tak na půl očka klikám..
Také přeji úspěšný sběr.
Obrázek uživatelky
profil
Ahojky, taky všechny zdravím Smajlík
Úspěšný sběr přeji všem Smajlík Docela to dneska padalo, i když byly delší prodlevy.
Obrázek uživatelky
profil
už mám 2Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles