Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.12. 2017
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jez, abys žil

26. 02. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Jez, abys žil
Autor: Fuhrman Joel
Nakladatelství: Mladá Fronta
Rok vydání: 2015
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 336
Formát: 165 x 235
Cena: 262 Kč

200 receptů pro rychlý úbytek váhy, proti nemocem, pro trvalé zdraví Kniha Jez, abys žil - kuchařka pomohla milionům lidí zbavit se přebytečných kil a prodloužit vlastní život, díky ní jsou správná výživa a skvělý pocit dosažitelnější než kdykoliv předtím.


Jez, abys žilSvětoznámý lékař a autor bestsellerů Joel Fuhrman, M. D., ukazuje, jak si můžete vy, vaši přátelé a členové vaší rodiny vybudovat a udržet zdraví a štěstí. Kniha vás provází od regálů v supermarketu až do chvíle, kdy zasedáte k jídelnímu stolu.

Obsahuje nejnovější vědecké poznatky o výživě, lahodné nové recepty, užitečné tipy, jak nakupovat a vařit, detailní nutriční hodnoty každého pokrmu a inspirativní příběhy lidí, jimž přístup nazvaný "Jez, abys žil" změnil život. Je to ucelený průvodce nezbytnými poznatky pro zdravý a vyrovnaný životní styl.


Ukázka z knihy Jez, abys žil:


POLÉVKY A SMĚSI

V mém jídelníčku hrají polévky důležitou roli. Když lehce povaříte zeleninu v polévce, vyplaví
se do vývaru důležité živiny a zároveň se při nízké teplotě nesníží její výživná hodnota. Polévky a směsi se vaří při 100 °C, tedy při bodu varu vody. Vaření při takto nízké teplotě je zdravé, protože se při ní nevytváří vedlejší látky zvané akrylamidy.

Jedná se o sloučeniny, které mohou způsobit genetické mutace zvyšující riziko vzniku rakoviny. Akrylamidy vznikají při přípravě pokrmů ve vyšších teplotách kuchyňskými postupy, jako je smažení, pečení, restování a grilování. Pokrmy vařené či připravené v páře však tyto sloučeniny neobsahují.


Tuto knihu Jez, abys žil koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Kniha.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !