Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jiří Kajínek exkluzivně o největších vrazích Česka

26. 11. 2017 | Novinky
Zná jejich tajemství! Jiří Kajínek, odsouzený na doživotí za dvojnásobnou vraždu a omilostněný prezidentem, se ve vězení setkal tváří v tvář s několika z největších vrahů dějin české kriminalistiky. Vraždící manželé Jaroslav a Dana Stodolovi, pětinásobný vrah Ivan Roubal a egyptskou vraždou známý Petr Kramný. S těmi všemi má Kajínek své zkušenosti a poprvé o nich promluví veřejně v dokudrama Já, Kajínek na Primě.

Kolem mne prošly stovky vrahů a dovolím si tvrdit, že pokud někdo z nich litoval toho, co udělal, nebo měl aspoň výčitky, tak jsou to jen jednotlivci,“ říká Kajínek.

Jiří Kajínek exkluzivně o největších vrazích ČeskaVraždící manželé Jaroslav a Dana Stodolovi mají na svědomí osm lidských životů, zabíjeli pro peníze a dostali doživotí. Kajínek se setkal s Jaroslavem, který se mu svěřil se svou bezmeznou láskou k manželce. „Stodola mi říkal, já bych to na ni nikdy neřekl, já jsem ji tak miloval, že bych udělal cokoli pro to, abych ji z toho dostal. Já jsem to udělal a mě za osm mrtvol nikdo nepustí, já to tady dožiju,“ prozradil o něm Kajínek.

Pětinásobný vrah Ivan Roubal zabil pro peníze pět lidí, další tři oběti se nikdy nepodařilo najít. Dostal trest doživotí. Kajínkovi byl sympatický díky jeho smyslu pro humor.
Ostře sledovaný případ posledních let, který nemá obdoby, je Petr Kramný. Za to, že podle soudu na dovolené v Egyptě zabil ženu a dceru, dostal trest 28 let vězení. „Několikrát jsem s ním mluvil na vycházce a ptal se mě, co si o něm myslím, o jeho případu. Já jsem mu na to řekl, že se mu to nebude líbit, co mu řeknu,“ prozradil Kajínek.

V tomto díle je ale klíčový ještě jeden moment. To, když se má Kajínek setkat s reportérem Josefem Klímou. Jejich vzájemný pohled z očí do očí je možná pověstným tichem před bouří. „Kdyby to bylo na mně, kdybyste byl mladší než já, tak bych Vás požádal, abyste si sundal brýle a vyřídili bysme to jako chlapi,“ začíná jejich setkání Kajínek. Jak tohle dopadne?
To uvidíte už v neděli 26.11. 2017 ve 20.15 na Primě!

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda