Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jiří Mádl vyhlásil nominace na vlasové Oscary – stylově v novém účesu

10. 10. 2010 | Úspěšní lidé

Jiří Mádl má novou image! S novým účesem se třiadvacetiletý herec poprvé objevil na vyhlášení nominací kadeřnických Oscarů. Jak sám přiznává, dlouho se ke změně přemlouvat nenechal, právě naopak, často je to on, kdo v maskérně vybízí k radikálnější proměně. „Neexistuje žádný účes, kvůli kterému bych odmítl roli, pokud by byla dobrá. Spíš já většinou přemlouvám maskéry, ať mě nějak pořádně promění,“ přiznává.


Přestože na filmovém plátně už vystřídal extravagantních sestřihů několik, od ultra krátkého ježka v Gymplu, přes hladce sčesané mikádo v Ulovit miliardáře, po paruku s vystříhanou tonsurou na temeni, kterou nosil coby novic Cyril ve velkofilmu Bathory, autorem nejšílenějšího účesu je on sám. „Když mi bylo 13, tak jsem si nageloval vlasy, udělal číro a obarvil na zeleno. Ale jen sprejem, byl jsem srab,“ směje se Jirka.


jirkaCoby účastník slavnostního vyhlášení nominací Czech & Slovak Hairdressing Awards měl možnost shlédnout nominované práce, které postoupili do užšího výběru a budou bojovat o prestižní titul Kadeřník roku 2010. A jak je hodnotí? „Říká se, že vlasy jsou korunou krásy, až tady jsem pochopil pravou podstatu toho rčení. A taky nepříjemnou skutečnost, že bych si to asi měl víc uvědomovat,“ připouští talentovaný herec a nevylučuje, že maminčiny nůžky vymění za profesionálního lazebníka z řad nominovaných nebo dokonce samotného vítěze.


Kdo nakonec převezme trofej z rukou loňské vítězky Jany Burdové a stane se tím nejlepším kadeřníkem v České republice a na Slovensku pro rok 2010 bude odtajněno 22. ledna 2011 na Galavečeru v pražském klubu SaSaZu. Slavnostní ceremoniálem budou provázet Jiří Mádl, Vojta Kotek a Dara Rolins, o hudební doprovod se postarají třinečtí Charlie Straight, držitelé tří andělských sošek Akademie populární hudby.


Vstupenky lze zakoupit od 15. října 2010.


Zdroj: Henkel.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jiří Mádl vyhlásil nominace na vlasové Oscary – stylově v novém účesu:

Jiří Mádl vyhlásil nominace na vlasové Oscary – stylově v novém účesu
Jiří Mádl vyhlásil nominace na vlasové Oscary – stylově v novém účesu
Jiří Mádl vyhlásil nominace na vlasové Oscary – stylově v novém účesu
Jiří Mádl vyhlásil nominace na vlasové Oscary – stylově v novém účesu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ja ho mam rada, je to sympatak. bejt mi 16, tak jsem zamilovanaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
normalni kluk....ale proste ma prilezitosti .......a asi dobry "posun"
Obrázek uživatelky
profil
mě neupoutal, hodil by se k Agátě ...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles