Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jiřina Bohdalová poprvé v Česko Slovensko má talent

4. 10. 2019 | Úspěšní lidé
Jandová, tentokrát nahradí Dianu Mórovou královna českého humoru, legendární Jiřina Bohdalová! Moderátoři ČSMT i AFTERSHOW zůstávají stejní – Lujza Garajová Schrameková a David Gránský a na Prima COOL nikdo jiný než Sonia Edde a Jakub Kotek. Dočkáme se přímého postupu do finále v dílu s Jiřinou?

Diana Mórová musela tento díl na jiné natáčení, a tak Jakub Prachař našel skvělou náhradu v podobě nestárnoucí Jiřiny Bohdalové. Odstartujeme dětským tanečním podáním jazzu v ruském provedení. Jaké bude první hodnocení paní Bohdalové? Ze Srí Lanky jsme v Talentu ještě asi nikoho neměli – dokáže dívka s českou maminkou zaujmout svým rapem?

Jiřina Bohdalová poprvé v Česko Slovensko má talentDnešní díl také pořádně rozpálí ohnivá show. Silová akrobacie z Ukrajiny v podání dvojice, která spolu tvoří i životní pár už 11 let, vám určitě vyrazí dech. O přestávce zjistíme, co si Jiřina vygooglovala. Hmyzí gastronomie frčí světem a dorazila až do česko-slovenského Talentu.

Jaký talent se dá dělat s hmyzem? Pozor také na dnešní zpěváky, zvlášť ty, kteří si myslí, že mohou vyhrát. Tak snad to zachrání maďarský tanec – potvrdí svoji temperamentní pověst čtveřice statných mužů? Tento díl je opravdu plný novinek – slečna z Karlštejna nám přiveze efektivní využití času a pohybu a jako figuranta si vybere Jakuba. Společenstvo meče z Vysočiny předvede středověké umění. Odvážný iluzionista Hans z Norska si jako svoji asistentku vybere Jiřinu. Koho z dnešních adeptů pošle Jakub rovnou do finále?

Česko Slovensko má talent můžete sledovat v pátek 4. října ve 20.15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !