Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Další Miss
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jitka Nováčková se promění v mořskou pannu

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková těsně před svým odletem do brazilského Sao Paula předvedla luxusní šaty, ve kterých bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Hlavní večerní róba, ve které má Jitka připomínat mořskou pannu, pochází z dílny přední české návrhářky Jany Berg.

Společenský model pro finálový večer soutěže Miss Universe tvoří kombinace tří různých variací hedvábí - satén, šifón a žoržet pošitý drobnými korálky a flitry, to vše je propojeno krajkovými aplikacemi. Velmi elegantní celek umocňuje linie šatů ve tvaru mořské panny v barvě královské modři, která Jitce nesmírně lichotí.

jitka nováčkováKlasický střih této róby narušuje šperk z mírně atypických skleněných komponentů vytvořených ve vývojových dílnách společnosti G&B beads v Jablonci. Autorkou tohoto nestandardního módního doplňku je rovněž návrhářka Jana Berg. 

Kolekce modelů pro Jitku je dále doplněna bílou večerní róbou a čtyřmi koktejlovými šaty. „Naší snahou bylo vybrat modely různorodé od vysoce elegantních přes romanticky něžné, rafinované až po mladistvě provokativní. S vítězkami České Miss spolupracuji již delší dobu a musím uznat, že Jitka je opravdu okouzlující mladá slečna a byla velká radost ji oblékat“, uvedla Jana Berg.

Místo v kufru na garderobu už si dělá i Česká Miss 2011. „Už jsem začala pomalu balit. Do Brazílie se moc těším, doufám, že tam budu mít hodně práce a málo času na stýskání. Doma jsem se moc neohřála, a to doslova, a tak se těším na slunečné počasí, které mě nabíjí energií. A taky na to, že poznám novou zemi, nové lidí a prožiju spoustu neopakovatelných zážitků,“ uvedla Jitka Nováčková.

Česká Miss – Jedna soutěž, jedna Miss


Soutěž krásy Miss ČR vznikla v roce 1989 pod názvem Miss Československo. Historicky první vítězkou se stala Ivana Christová. V roce 2005 založila Michaela Maláčová prestižní konkurenční soutěž Česká Miss. Její vítězky reprezentovaly Českou republiku na mezinárodních soutěžích Miss Universe a Miss Earth. V lednu 2010 získala Michaela Maláčová licenci na soutěže Miss World a Mr.

World o nejkrásnějšího muže planety. V květnu loňského roku se Česká Miss sloučila s Miss ČR a pokračuje nadále pod názvem Česká Miss. Česká Miss se tak stala jedinou soutěží krásy v České republice, která dává dívkám šanci realizovat se a uspět jako komplexní osobnosti.

Zdroj: Česká Miss

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !