Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jízdní kolo jako módní doplněk

4. 06. 2014 | Trendy
-Komerční sdělení-

Jízdní kolo je běžnou součástí našeho života, alespoň jedno vlastní téměř každý z nás. Využíváme ho pro sportovní vyžití, cestování či jako dopravní prostředek. Trendy v cyklistice se zajímavě mění každým rokem, nicméně je kladen stále větší důraz na to jak na kole vypadáme.

I když se český víkendový sportovec stále ještě rád vtlačí do přiléhavých a ne příliš lichotivých sportovních dresů a vyrazí třeba na 30ti kilometrový okruh po rovné cyklostezce, již mnohem častěji vidíme elegantně "vyladěné" jezdce. Na turistických cyklostezkách, kde se rádi někde zastavíme na občerstvení, či při jízdách po městě do práce nebo na nákup chceme vypadat přirozeně a dobře.

městská kola KolosV západních evropských metropolích se jízdní kolo stává součástí jistého životního stylu a postoje.
Není žádnou raritou, že například na vídeňské Kärntnerstrasse, luxusní nákupní ulici podobné pražské Na Příkopech, narazíte na elegantní dámu, která před luxusním módním obchodem zaparkuje své kolo, aby zde mohla nakoupit. Své jízdní kolo, například moderní retro kolo, má dokonale sladěné se svými šaty a kolo tak působí jako elegantní módní doplněk.

Na našem trhu se již řada stylových jízdních kol či retrokol objevuje. Je možné zvolit si kola s různou výbavou a různými designy. Novinkou letošního roku je online konfigurátor na městská jízdní kola Kolos, který představila česká společnost Citybikes.
městská jízdní kola KolosUmožňuje vytvořit si kolo podle vlastních představ. Je možné vybrat si rám kola, jakoukoliv barvu jeho provedení, kožené doplňky, praktický výplet k zadnímu kolu či proutěný koš na řídítka. Konfigurátor umožňuje i výběr příslušného technického vybavení, jako je typ brzd nebo počet převodů.  Je to zajímavá hra, kde si každý může přizpůsobit své kolo vlastnímu vkusu.

Ať je vaše jízdní kolo vaším každodenní společníkem pro městský život nebo jen občas vyrazíte o víkendu na příjemnou projížďku po cyklostezkách, můžete na kole jezdit vždy elegantně a se stylem. Nechte se inspirovat na stránkách www.kolosbikes.com.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jízdní kolo jako módní doplněk:

Jízdní kolo jako módní doplněk
Jízdní kolo jako módní doplněk
Jízdní kolo jako módní doplněk
Jízdní kolo jako módní doplněk
Jízdní kolo jako módní doplněk
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
můžu jen doporučitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jo jsou krásné,mít peníze hned bych si vybrala
Obrázek uživatelky
profil
vypadají krásně! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Připlatili jsme si několik tisícovek a máme kvalitnější elektrokola.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles