Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jsou muži lepší obchodníci než ženy?

24. 05. 2011 | Finance

Už dávno jsou zbořený společenský mýtus, že některá povolání jsou ryze mužská a ženy je nemohou tudíž vykonávat. Ženy dnes dokáží povolání, která byla dříve pouze mužskou doménou nejen vykonávat, ale mnohdy muže v těchto činnostech i předčí.


Živoucím důkazem toho je půvabná herečka Michelle Williamsová známá ze seriálu Dawsnův svět. Ve svých šestnácti letech Michelle každému ukázala, že muži si nemohou být o své nadvládě jisti ani v odvětví, kde je dodnes žen jako šafránu. V burzovním obchodování.


managerTato dívka se během několika málo týdnů nechala od svého otce vyškolit v základních principech komoditního obchodování a záhy začala počátkem ledna 1997 na světovém šampionátu soutěžit s dalšími 50 profesionálními obchodníky (někteří z nich byli špičkoví obchodníci z Wall Streetu). Ten rok se stalo téměř nemožné.


Šestnáctiletá Michelle Williamsová s přehledem pokořila zkušené veterány a dokázala celému světu, že komoditní obchodování je mnohem snadnější, než se nám do té doby snažili všichni tak zvaní „odborníci“ nalhávat. Zatímco ostatní účastníci dokázali svých 10 000 dolarů zhodnotit většinou do méně jak 50 000 dolarů, Michelle stejných 10 000 dolarů proměnila na 100 094 dolarů (2 mil. Kč) a stala se tak suverénní vítězkou šampionátu.


Začít můžete kdykoliv


Začít s obchodováním na burze opravdu může kdokoliv v jakémkoli věku. Důležitá je jen ochota vzdělávat se v něčem novém a touha uspět na kolbišti, kde úspěch znamená nemalý finanční zisk. K tomuto úspěchu vám může pomoct silný internetový společník, zabývající se obchodem na všech světových burzách a díky svému programu vám umožní účastnit se obchodování i z pohodlí vašeho domova.


Pokud se tedy odhodláte stát se burzovní makléřkou, nic vám v tom nebrání. Reforma penzí nebo výše příspěvku v mateřství pak budou tím posledním tématem, které by vás zajímalo. Daleko více vás bude zajímat, kde všude se můžete připojit přes internet ke svému obchodnímu účtu.


Zdroj: Tradestation International.com


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !