Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jste připraveni na plesovou sezónu?

2. 12. 2019 | Trendy
-Komerční sdělení-

Máme tu prosinec a s ním přichází i plesová sezóna. Jak se na ni připravit a vhodně zvolit oblečení? Jak má vypadat kravata a co délka šatů? To si detailně probereme v řádcích níže.


Jak vybrat šaty a oblek?


Dejte si záležet především na výběru obleku. Musí dokonale padnout! Ošoupané nohavice nebo naopak předpotopní střih nikoho neohromí. Dámy volí zásadně dlouhé šaty. Nežádoucí jsou kostýmky nebo krátké vyzývavé šaty. Vhodnou volbou nejsou ani tolik oblíbené
koktejlky. Šaty musí též dokonale padnout.
Vybírejte je s ohledem na své proporce a typ postavy.

Nemáte žádné šaty? Půjčovna šatů je jistota!


Jste připraveni na plesovou sezónu?Možná nejste pravidelní návštěvníci plesů, proto se vám spíše vyplatí šaty zapůjčit. Odbornice z půjčovny vám jistě rády poradí, který střih je pro vás ten pravý.

Jak vybrat kravatu a lodičky na ples?

Doplňky jsou právě ta drobnost, která zajistí, aby spolu partneři ladili.

Výběr kravaty
Pánové ideálně zvolí stejnou barvu kravaty, jako je barva šatů dámy. Nemělo by se stát, že muž přijde v oranžové kravatě, a žena po jeho boku je obalená zeleným saténem. Kravatu vybírejte s ohledem na prestiž plesu. Čím je událost důležitější, tím je kravata širší. Na úzkou kravatu proto raději předem zapomeňte.

Výběr lodiček
Dámská obuv musí mít podpatek. Balerínky a další placatá obuv je nežádoucí. Také se vyhněte podpatkům vyšším než 10 centimetrů. Takové jsou již vulgární a na ples rozhodně nepatří. Sáhněte po botkách na klínku nebo nižším jehlovém podpatku.


Jste připraveni na plesovou sezónu?

Jak je to s kabelkou?


Při účasti na plese se vzdejte všech obrovských brašen a kabel. Jediným přípustným doplňkem je elegantní psaníčko, kam schováte jen to nejnutnější. Mobilní telefon, peníze, doklady a případně make-up. Nic víc. Jednobarevné psaníčko v neutrální barvě pak lehce sladíte s kterýmikoliv šaty.

Po plese vás čeká prádelna


Než své šaty uklidíte zpátky do skříně, věnujte jim náležitou péči. Nejlépe uděláte, když oděvy svěříte odborníkům. Čištění saka i čištění šatů vyžaduje speciální prostředky, které doma jen stěží napodobíte. Kvalitní ošetření prodlouží životnost vašich společenských šatů a ušetří vám plno práce. Nevíte si rady ani s čištěním kabátu a žehlením košil? Svěřte je také do pečlivých rukou profesionálů.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !