Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jste to, co jíte - Naďa Konvalinková – Chci se líbit!

19. 05. 2011 | Televizní tipy
Důvodů, proč chce Naďa Konvalinková zhubnout, je více – bolest kolen, špatná kondice a přetékající břicho. Jedním z důvodů jsou také její fanoušci. „Nedávno jsem se viděla v televizi a byla jsem ze sebe vyloženě nešťastná. Říkala jsem si – chudáci diváci se na to musejí dívat,“ okomentovala svůj vzhled Naďa. Proto je tu doktorka Kateřina Cajthamlová a inženýr Petr Havlíček, kteří zaútočí na lednici plnou tuků a nezdravých potravin a navrhnou zdravý stravovací plán.

Naďa Konvalinková je sice známá divadelní a filmová herečka, ale ve svém soukromém životě zažívá již mnoho let stejné problémy a trápení s nadváhou jako jiní. Nadbytečná kila se v její rodině bohužel dědí. Dokáže paní Naďa prolomit rodinnou kletbu?

Různé diety drží už prakticky 30 let, což jí hodně zpomalilo metabolismus. Jak se k tomu vyjádří inženýr Havlíček? A proč odhaduje hubnoucí proces až na rok?

„Mým hlavním nepřítelem je nedostatek času, mnohdy se prostě nestíhám najíst a pak si dám v noci čokoládu,“ říká paní Naďa, která sní na posezení celou tabulku. Tvrdí dokonce, že na ni jednou týdně přijde „absťák“ na sladké! Co k tomu dodá doktorka Kateřina?

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost podívat se do kuchyně slavné herečky již ve čtvrtek 19. května od 21.20 hod na Primě!



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky se podivám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
také se určitě podívám...
Obrázek uživatelky
profil
mám moc ráda, určitě se budu dívat a moc bych jí přála, aby zhubla podle svých představ Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
snad to stihnu s prace co nejdriv
Obrázek uživatelky
profil
tak na to se určitě podívámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles