Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte - Nebezpečné sklony k anorexii

30. 06. 2011 | Televizní tipy
Na tenkém ledě bude v dalším díle show o lepším stravování kroužit slečna Sylva Hrbáčová. Může za to její sklon k přílišnému hlídání sebe sama. I když na sobě tvrdě pracuje a celý den se nezastaví, má pořád pár kilo tuku navíc – při 171 cm měří 83 kg. Proč budou doktorka Kateřina a inženýr Havlíček opatrně zjišťovat psychický stav mladé ženy a zkoumat sklony k anorexii?

S nadváhou má problémy nejen Sylva, ale i celá její rodina. S nadbytečnými kily bojuje mladá žena od dětství, byla dokonce na redukčním táboře. Tam sice zhubla, ale po čase opět vše nabrala. Ve dvaceti jí ale došla trpělivost, vrhla se na dietu a zhubla během tří měsíců 15 kg. Proč tato informace vyděsí inženýra Havlíčka i doktorku Kateřinu? A proč Sylvu upozorní na její tehdejší náběh na anorexii?

I když začala Sylva tvrdě cvičit, dál nehubla a pomalu propadla panice. Váha pak šla kvůli nezdravému stravování zase prudce nahoru. Jaký vliv má na její hmotnost celkový psychický stav?

Sylva pravidelně běhá, chodí na spinning, thaibox a cvičí aerobic. Jako třešničku na dortu provozuje sleakline, což je chůze po laně. Proč přesto nehubne? A proč jí odborníci thaibox zakážou?

Držet palce cílevědomé Sylvě můžete již ve čtvrtek 30. června od 21.20 na Primě.





Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte - Nebezpečné sklony k anorexii:

Jste to, co jíte - Nebezpečné sklony k anorexii
Jste to, co jíte - Nebezpečné sklony k anorexii
Jste to, co jíte - Nebezpečné sklony k anorexii
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !