Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jste to, co jíte: Poprvé hubnou děti!

9. 06. 2011 | Televizní tipy
Ačkoliv je Dominikovi teprve třináct let, přál by si naučit se zdravě stravovat už teď. Má totiž pocit, že je při svých 60 kg obézní. Podaří se doktorce Kateřině a inženýru Havlíčkovi vyvrátit mladému sportovci mylný názor? K Dominikovi jsme pozvali desetiletého Pavla, který je skutečně obézní – měří o 10 centimetrů méně než Dominik a také váží 60 kg! Chcete vidět, jak to s hubnutím dětí dopadne? Sledujte pořad Jste to co jíte ve čtvrtek na Primě.

Pája je takový malý sígr. Miluje smažený sýr, hranolky a všechna ta super nezdravá jídla. A také to na něm je vidět. Vzhledem k tomu, že i jemu se děti ve škole smějí, chtěl by zhubnout. Jenže Pája má na rozdíl od Dominika opravdu nedobré stravovací návyky. Jeho maminka pracovala v restauraci a on byl zvyklý chodit k ní do prima-jste-to-co-jite-pavel-a-dominikpráce na jídlo. Má rád snad všechna nezdravá jídla a sladkosti.

Dominik je trochu přecitlivělý kluk, který by moc chtěl zhubnout, i když se bojí objevit s takovým problémem v televizi. Co ho přimělo vystoupit se svým komplexem veřejně v pořadu Jste to co jíte?

Dominikova láska je fotbal. Trénuje několikrát týdně a touží mít ještě lepší kondici a stát se profesionálním fotbalistou. Jeho lékařka mu však při pravidelné prohlídce oznámila, že je obézní. Děti ve škole jej pak taky občas popichují. Zvládnou odborníci z týmu Jste to, co jíte navrátit zklamanému teenagerovi sebevědomí?

Nenechte si ujít premiérový díl pořadu Jste to, co jíte, kde budou poprvé v historii pořadu hubnout děti! Již ve čtvrtek 9. června od 21.20 hod. na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já nevím, jestli by z lásky k hranolkům a sladkostí vyrostl. Leda tak do šířky. Nevidím nic špatného na tom, že někdo propaguje zdravý životní styl.
Obrázek uživatelky
profil
ta jeho doktorka by zasloužila Smajlík. Určitě by z toho vyrostl, je to sportovec a je mu teprve 13 roků, vytáhne se a zhubne. Se synem jsem to měla podobně, doktor mu řekl, že musí držet dietu (měl 63kg na 165cm). Doktorovi jsem vynadala Smajlík a i bez diety byl syn někdy v 15-ti až skoro "nezdravě" hubený Smajlík...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles