Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?

16. 06. 2011 | Televizní tipy
Pan Jiří se sice jmenuje Kuchař, ale je to typický český řezník. Je mu 32 let, váží 97 kilo a obvod břicha má 114 cm – což už je velmi rizikové! Převážně se živí vlastnoručně vyrobenými uzeninami – sní jich skoro dvě kila za týden! Jaký má nadměrná konzumace masa vliv na jeho váhu?

Dovolí panu Kuchařovi doktorka Kateřina a inženýr Havlíček pochutnávat si na vlastních výrobcích? A jakou roli sehraje při změně životního stylu manželka pana Kuchaře?

Jiří miluje uzeniny natolik, že staly nedílnou součásti jeho denního jídelníčku a jí je od rána až do noci. Protože však dříve sportoval, pojídání tučných uzenin na něm nebylo tolik znát. Teď už se však skoro nehýbe, a tak jej vlastní manželka přihlásila do pořadu Jste to, co jíte. Bude to pro vášnivého milovníka nezdravých uzenin dostatečná motivace?

I když Jiří přislíbí plnou účast na celé akci, tu nejpodstatnější část přece jen nechá své drahé polovičce. A tak paní Kuchařové nezbude než se s novým stravovacím plánem poprat po svém. Manželovi začne vařit bez nadměrného množství masa a bude mu chystat svačiny. Zvládne řezník tělem i duší přijmout naprostou změnu stravy bez problémů? A dokáže se vrátit ke svému předchozímu sportování?

Coby profesionál ukáže Jiří v rámci pořadu také gurmánský kousek, a to domácí přípravu vlastní šunky. Ta je mnohem levnější a zdravější dokonce než šunka pro děti, prodávaná v obchodě.

Sledujte boj se závislostí na uzeninách již ve čtvrtek 16. června od 21.20 hod. na Primě!


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?:

Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles