Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?

16. 06. 2011 | Televizní tipy
Pan Jiří se sice jmenuje Kuchař, ale je to typický český řezník. Je mu 32 let, váží 97 kilo a obvod břicha má 114 cm – což už je velmi rizikové! Převážně se živí vlastnoručně vyrobenými uzeninami – sní jich skoro dvě kila za týden! Jaký má nadměrná konzumace masa vliv na jeho váhu?

Dovolí panu Kuchařovi doktorka Kateřina a inženýr Havlíček pochutnávat si na vlastních výrobcích? A jakou roli sehraje při změně životního stylu manželka pana Kuchaře?

Jiří miluje uzeniny natolik, že staly nedílnou součásti jeho denního jídelníčku a jí je od rána až do noci. Protože však dříve sportoval, pojídání tučných uzenin na něm nebylo tolik znát. Teď už se však skoro nehýbe, a tak jej vlastní manželka přihlásila do pořadu Jste to, co jíte. Bude to pro vášnivého milovníka nezdravých uzenin dostatečná motivace?

I když Jiří přislíbí plnou účast na celé akci, tu nejpodstatnější část přece jen nechá své drahé polovičce. A tak paní Kuchařové nezbude než se s novým stravovacím plánem poprat po svém. Manželovi začne vařit bez nadměrného množství masa a bude mu chystat svačiny. Zvládne řezník tělem i duší přijmout naprostou změnu stravy bez problémů? A dokáže se vrátit ke svému předchozímu sportování?

Coby profesionál ukáže Jiří v rámci pořadu také gurmánský kousek, a to domácí přípravu vlastní šunky. Ta je mnohem levnější a zdravější dokonce než šunka pro děti, prodávaná v obchodě.

Sledujte boj se závislostí na uzeninách již ve čtvrtek 16. června od 21.20 hod. na Primě!


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?:

Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
Jste to, co jíte - Řezníkovo dilema: Konec uzenin?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !