Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte - Váhové kolapsy profesionální tanečnice

14. 04. 2011 | Televizní tipy
Být znovu krásná na taneční soutěži je snem Pavlíny Pufferové z Jste to, co jíte, která se léta potýká s labilní váhou. Přála by si shodit až 25 kg. Uspějí u ní doktorka Kateřina a inženýr Havlíček, odborníci na výživu a zdravý životní styl? A co prozradí divákům v Jste to, co jíte o léčbě některými nevhodnými léky?

Pavlína Pufferová je tanečnice, která vede taneční školu a je také členkou taneční skupiny Koule. Za sebou má těžké období – překonala totiž závislost na drogách. S tím šly ale ruku v ruce váhové kolapsy. Z původních 55 kg se rázem zvedla váha prudce nahoru, jenže poté zase rychle, ale nezdravě spadla dolů po předepsaných lécích. Co k tomu řekne paní doktorka Kateřina? A proč bylo hubnutí na lékařský předpis chybou?

Hlavní motivací slečny Pavlíny z Jste to, co jíte je jednak finále taneční soutěže, kde by chtěla znovu zazářit v krásném kostýmu, a pak snaha líbit se příteli. Musí ale razantně změnit životní styl. Dokáže se tanečnice vzdát milovaných hamburgerů, pizzy a sladkého?

K jejím nešvarům patří rovněž přejídání a nepravidelná strava. Stihne Pavlína z Jste to, co jíte vše napravit dřív, než nastoupí na taneční parket?

Boj profesionální tanečnice s nadbytečnými kily si nenechte ujít již ve čtvrtek 14. dubna od 21.20 na Primě v pořadu Jste to, co jíte!


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !